foto: T.JACKSON / BACKGRID/ Vida Press
Madonnas meitu Lurdesu neielaiž modes skatē, lai gan viņa ir zīmola seja
Madonnas meita Lurdesa Leona.
Slavenības
2023. gada 3. februāris, 16:09

Madonnas meitu Lurdesu neielaiž modes skatē, lai gan viņa ir zīmola seja

Jauns.lv

Popmūzikas karalienes Madonnas meita Lurdesa Leona piedzīvojusi pagalam neērtu situāciju, kad viņu neielaida “Marc Jacobs” modes skatē, pat neraugoties uz to, ka jauniete bija šī zīmola 2021. gada pavasara kampaņas reklāmas seja.

Madonnas meitai Ludresai Leonai atteikta ieeja Marka Džeikobsa modes skatē, atstājot 26 gadus veco jaunieti sasarkušu aiz kauna.

Te pat nepalīdzēja fakts, ka Lurdesa 2021. gadā bija izvēlēta par šī apģērbu zīmola pavasara kolekcijas reklāmas seju. Cik nepatīkami un neērti…

Lurdesa Leona nokavē skates sākumu un viņu tajā neielaiž

gallery icon

Aculiecinieki jutās pārsteigti, kad 26 gadus vecā Lurdesa ieradās pie pasākuma norises vietā “modīgi vēlu”. Burtiski mirkli pēc tam, kad modes skates durvis jau bija slēgtas.

Tagad šis neērtais brīdis cirkulē internetā, to nofilmējis un “TikTok” platformā ievietojis lietotājs mickmicknyc. Redzams, kā Lurdesa vēlas ieiet ēkā, bet apsargi viņu aptur.

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey

Nelielajā video fragmentā apgalvots, ka Lurdesa ieradusies precīzi pulksten 18 - tieši tajā laikā, kad modes skate jau grasījās sākties.

Lurdesa centās paslēpt seju no paparaci kamerām, pirms tuvojās kāpnēm, savukārt apsargi noliegumā šūpoja galvas, ļaujot noprast, ka viņai un pavadonim ieeja pasākumā ir slēgta, jo šovs tūlīt sākas.

foto: Ouzounova / SplashNews.com/ Vida Press
Apsardze ir nelokāma: sākums nokavēts, ieeja slēgta.

Varēja redzēt, ka vīrietis mēģina runāt ar apsardzi, taču viņam vairākkārt norādīts, ka ieeja pasākumā ir “slēgta”.

Varēja dzirdēt klātesošos saucam: “Ielaidiet viņu! Vai jūs ziniet, kas viņa ir? Ielaidiet!”

Lūdzot atļauju uzņemt kādu bildi, paparaci bija dzirdami solām Lurdesai: “Mēs tev palīdzēsim tikt iekšā.”

Taču Lurdesa, kas bija ģērbusies garos džinsa auduma svārkos un korsetē, palika aiz durvīm ārā aukstumā un nelīdzēja ne slava, ne viņas personīgā sadarbība ar “Marc Jacobs”.

Madonnas meita Lurdesa Ņujorkas modes nedēļas skatē

Madonnas meita Lurdesa bija modele Ņujorkas modes nedēļā notiekošajā „Gypsy Sport” skatē.

gallery icon

Lurdesa bija sapucējusies un viņai nebija kur iet. Viņa bija tērpusies džinsa auduma svārkos un džinsa korsetē uz lencītēm, ko bija papildinājusi ar džinsa rokassomiņu un baltiem zābakiem, kas sniedzās līdz ceļgaliem.

Pieskaņoto džinsa auduma jaku Lurdesa bija noslidinājusi no pleciem, bet savus ogļu melnos matus atstājusi brīvi krītošus. Savu koptēlu modele un topošā dziedātāja bija papildinājusi ar lūpu spīdumu un spilgti akcentētām acīm. Taču arī jaunietes koķetais izskats nespēja iežēlināt nelokāmos apsardzes darbiniekus.

Madonnas meita Lurdesa jeb Lolahol videoklipā dziesmai “Cuntradiction”

gallery icon

2021. gadā zīmols “Marc Jacobs” izvēlējās Lurdesu par savas pavasara kolekcijas reklāmas seju pēc tam kad gandrīz 30 gadus bija sadarbojies ar jaunās modeles slaveno mammu Madonnu.

Zīmola pārstāvis tolaik sacīja: “Markam ir sena vēsture kopā ar Madonnu, un tāpēc bija tikai pašsaprotami piesaistīt Lolu [Lurdesu] kā mūsu kampaņas reklāmas seju, jo viņa perfekti atspoguļo jaunatnes garu un bezkompromisa individualitātes izjūtu, kas ir galvenā šai jaunākajai zīmola izpausmei.”

Madonna ar meitu Lurdesu

gallery icon