foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplie/ Vida Press
Princis Viljams savai sievai Valentīndienā ziedus nedāvinās
Velsas princese Ketrīna, otrdien viesojoties Līdsā.
Slavenības
2023. gada 1. februāris, 16:16

Princis Viljams savai sievai Valentīndienā ziedus nedāvinās

Jauns.lv

Princese Ketrīna atklājusi, ka princis Viljams viņai "nedāvinās ziedus Valentīndienā" un viņa vēlas "atgriezties universitātē". Abas šīs atzīšanās Velsas princese Ketrīna izteikusi otrdien, kad viesojās Līdsā, Anglijā, un tikās ar amatpersonām un tautu.

Keita pastāstījusi kādam floristam, ka nedomā, ka princis Viljams pirks viņai rozes Valentīndienā. Šī atzīšanās izskanējusi, kad Ketrīna viesojās Līdsā un tikās ar sabiedrības pārstāvjiem.

Velsas princese arī Līdsas universitātes studentiem atzinusi, ka tikšanās ar viņiem uzjunda atmiņas un liek viņai “ilgoties atgriezties universitātē”.

Princeses Ketrīnas vizīte Līdsā 2023. gada 31. janvārī

gallery icon

Viesojoties Kērkgeitas tirgū, 41 gadu vecā Keita Midltone apstājusies pie florista Nīla Eškrofta stenda, lai apjūsmotu ziedus. Kad īpašnieks pasniedzis Ketrīnai hiacinšu pušķi, viņš pajokojis, ka līdz Valentīndienai atlikušas tikai divas nedēļas.

foto: Arthur Edwards/WPA Pool/Shutterstock/ Vida Press
Princese Ketrīna Kērkgeitas tirgū aprunājas ar floristu Nīlu Eškroftu.

Pēc tikšanās florists dalījies atmiņās ar preses pārstāvjiem, pastāstot: “Es ieminējos, ka Viljams noteikti pirks viņai rozes, un viņa atteica: ‘Es nedomāju, ka viņš to darīs!’”

Šeit jāpiemin, ka Ketrīna un Viljams savu pirmo Valentīndienu kā precēts pāris bija spiests pavadīt šķirti. Princis uz sešām nedēļām bija nosūtīts uz Folklendu salām, jo tolaik vēl pildīja Karalisko gaisa spēku pilota pienākumus. Taču viņš bija parūpējies, lai viņa mīļotā šajā dienā saņemtu apsveikuma kartīti.

foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplie/ Vida Press
Princese Ketrīna tiekas ar Līdsas universitātes studentiem.

Nesenās vizītes laikā Velsas princese apmeklējusi arī Līdsas universitātes studentus. Vienai no skolēnu grupām princese tikšanās laikā atzinusi, ka viņu pārņēmušas nostalģiskas sajūtas un “vēlēšanās atgriezties universitātē”.

Princesei bijusi arī kāda sirsnīga tikšanās ar acīmredzami satrauktu fanu no pūļa. Otrdien kāds jauns vīrietis uzrunājis Ketrīnu, vēloties fotogrāfijā iemūžināt mirkli ar princesi.

Viņš apjautājies: “Vai es drīkstu uzņemt selfiju?”

Ketrīna atbildējusi: “Jā, jūs drīkstat, tikai ātri.”

Fans atvainojies: “Piedodiet, esmu patiešām satraucies.”

Princese atbildējusi: “Lūdzu nesatraucieties, tas ir normāli, mēs visi nervozējam.”

“Jauki bija jūs satikt, rūpējieties par sevi,” dodoties tālāk, novēlējusi princese.

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon