foto: CAMERA PRESS/Robin Pope / Vida Press
Adele atklāj, ka bērnībā tēvs reiz viņai galvā uzvilcis miskastes maisu
Britu dziedātāja Adele.
Slavenības
2023. gada 31. janvāris, 06:47

Adele atklāj, ka bērnībā tēvs reiz viņai galvā uzvilcis miskastes maisu

Jauns.lv

Sava rezidentūras šova “Weekends with Adele” laikā Lasvegasā dziedātāja Adele nākusi klajā ar visnotaļ šokējošu atklāsmi, ka tēvs reiz viņai galvā uzlicis atkritumu maisu.

Tomēr “Easy on Me” hita izpildītāja tūlīt pat kliedēja satrauktos prātus, norādot, ka tētis Marks Evanss, ar kuru dziedātājai bija saspringtas attiecības, to darījis, lai sagādātu meitai patīkamu pārsteigumu.

Dziedātājas Adeles tēvs Marks Evanss

gallery icon

Šāds paziņojums par atkritumu maisu bērna galvā izklausās šokējošs un liek aizdomāties par vardarbību, taču nekā tāda nav bijis.

Dziedātāja pastāstījusi par kādu notikumu savā dzīvē: “Viena no manām mīļākajām bērnības atmiņām ir, kad tētis paņēma mani no mammas, kas bija reti, un stādīja mani priekšā vecvecākiem ar atkritumu maisu galvā.”

Adele “Brit Awards” balvu ceremonijas vakarā 2022. gada februārī

gallery icon

“Tam bija labi nodomi. Lai svētīta viņa dvēsele, es viņu mīlu,” viņa piebilda par savu mirušo tēvu, kurš ģimenes mājas pameta, kad Adele bija vien trīs gadus veca.

“Grammy” balvas laureāte paturpināja: “Viņš mani nolika uz viņu mājas sliekšņa kā pārsteigumu un uzlika man galvā atkritumu maisu, tā it kā es būtu viņiem piegādāta [kā sūtījums].”

Adelei ir lielisks grima mākslinieks

Adeles grima mākslinieks prot piešķirt dziedātājas sejai starojumu.

gallery icon

“Mana ome bija tik pārsteigta un priecīga, mani ieraugot. Tas bija absolūti brīnišķīgi. Dažreiz, kad es runāju par tēti kā pieaugusi, es nezinu, vai tas ir smieklīgi vai nē,” norāda Adele.

Adeles tēvs devās mūžībā 2021. gadā, būdams 57 gadus vecs. Viņš zaudēja cīņā ar zarnu vēzi, ar ko sirga jau kopš 2013. gada.

Britu dziedātāja Adele

gallery icon