foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Viens otrā ieskatījušies grupas "Baritoni" dalībnieks Mārtiņš Strods un seksīgā aktrise Katrīna Kreile
Krāšņs izgājiens pirmizrādē. Katrīna bija izvēlējusies sievišķīgo vakarkleitu papildināt ar romantiskiem aksesuāriem, jo tāda esot arī viņas daba. Baudot pasākuma atmosfēru, Mārtiņš centās būt galants un atbalstošs pavadonis.   
Slavenības
2023. gada 1. februāris, 06:38

Viens otrā ieskatījušies grupas "Baritoni" dalībnieks Mārtiņš Strods un seksīgā aktrise Katrīna Kreile

Žurnāls "Kas Jauns"

No Latgales populārās puišu grupas "Baritoni" nākušā dziedātāja Mārtiņa Stroda (28) sirds vairs nav brīva. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", viņš savaldzinājis vienu no šobrīd drosmīgākajām jaunajām pašmāju seriālu aktrisēm Katrīnu Kreili (24), īstenojot "ļoti romantisku gājienu".

Intars Busulis un "Baritoni" pirms tievēšanas maratona sākšanas

TV šova "X faktors" mentors mūziķis Intars Busulis un viņa aizbilstamie - apvienība “Baritoni” - ķērušies pie nopietna izaicinājuma. Viņi ...

gallery icon

Grupa "Baritoni", kas 2018. gadā šovā "X faktors" strauji ieguva skatītāju simpātijas un kļuva par projekta otrās vietas ieguvējiem, joprojām piedalās dažādos muzikālos projektos. Bet ne tikai tāpēc grupas dalībnieks Mārtiņš Strods pārcēlies uz dzīvi Rīgā. Galvaspilsētā viņu saista arī sirdslietas – jau gadu Mārtiņš ir kopā ar Katrīnu Kreili, kas iemēģinājusi spēkus gan dziesmu rakstīšanā, gan aktrises darbā, filmējoties "Tet" seriālos "Bezvēsts pazudušās" un "Nelūgtie viesi".

Ļaudis sanāk uz daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" pirmizrādi

“Nelūgtie viesi” būs aizraujošs stāsts par sarežģītu izmeklēšanas lietu, kuru risinās divi izmeklētāji – Ričards un Oskars. Šīm lomām apstiprināti ...

gallery icon

Tieši jaunākā "Tet" veikuma – seriāla "Nelūgtie viesi" – pirmizrādē pāris pirmo reizi kopā pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja. Katrīna ir tā pati meitene, kura "Bezvēsts pazudušajās" tēloja it kā naivu, mēmu viesnīcas apteksni, kas seriāla izskaņā atklāj savu patieso seju – piederību baisai sektai un slepkavošanas kāri, savu vietu Latvijas seriālu skatītāju atmiņās nostiprinot ar pikantiem kailskatiem un asiņainām izdarībām, tostarp Niklāva Kurpnieka atveidotā psihopāta Pāvela sodīšanu ar seksuāla rakstura paņēmieniem.

foto: Publicitātes
Lai arī Katrīnai tikpat kā nebija jāmācās teksts, jo Irma lika domāt, ka ir mēma, iejušanās maniakālas būtnes tēlā "Bezvēsts pazudušajās" nepavisam nebija viegli īstenojams uzdevums.

Ja pirmajā seriālā viņai runājamā bija pavisam maz – tik vien kā pāris frāžu noslēguma ainā, atklājot, ka mēmums bijusi izlikšanās –, tad jaunajā ekrāna darbā viņai ir galvenā sieviešu loma, atveidojot Normunda Laizāna varoņa runātīgo meitu. Kā atklāj Katrīna, arī šajā pikantu ainu netrūkšot. Un, jā, viņa ir arī savulaik talantu šovos iepazītā mūziķa Edgara Kreiļa māsa, kas pati iemēģinājusi roku dziesmu sacerēšanā un izpildīšanā, lai gan pēc izglītības ir komunikāciju speciāliste.

Seriāla "Nelūgtie viesi" publicitātes materiālos Katrīna gozējas kāzu kleitā, bet īstajā dzīvē līdz tādai vēl neesot tikusi. “Tā meitene, kas afišā nokritusi kleitā zemē un raud, esmu es, pareizāk sakot – Leila, bet man īstajā dzīvē kāzu vēl nav bijis. Kas zina, varbūt kaut kad drīz,” sarunā ar "Kas Jauns" sirsnīgi smaida Katrīna, sastapta seriāla pirmizrādē. Viņa atklāj, ka ar “baritonu” Mārtiņu draudzējas gandrīz gadu un abu iepazīšanās bijusi tikpat romantiska, cik viņas pasākumam izvēlētais tērps.

“Es jau no deviņu gadu vecuma spēlēju Ādolfa Alunāna Jelgavas teātrī, kino sāku tikai pirms diviem gadiem. Un tur, teātrī, arī satiku Mārtiņu – pēc pirmizrādes viņš uzkāpa uz skatuves pasniegt man ziedus. Viņš mani bija noskatījis, jo caur dažādiem šoviem un mūzikas projektiem pazīst manu brāli Edgaru. Redzot, ka sociālajos medijos publicēju, ka gaidāma pirmizrāde – spēlēju galveno lomu pēc Arbuzova lugas "Taņa" motīviem tapušajā izrādē "Es mīlu tevi, vārnulēn" –, Mārtiņš speciāli atbrauca uz Jelgavu to noskatīties, pārsteidza mani,” stāsta Katrīna, atklājot, ka puķu pasniegšanas brīdī arī notikusi pirmā abu saskatīšanās. “Jau pirmo reizi ieraugot, sapratu, ka man viņš ļoti patīk. Tas tiešām bija ļoti skaisti! Šajā ziņā esmu vecmodīga romantiķe – man patīk iepazīties reālos apstākļos, nevis soctīklos. Un man joprojām ir lielas emocijas, to brīdi atceroties.”

Pēc saskatīšanās uz skatuves sekojusi iepazīšanās foajē, kur Katrīna devusies satikt ģimeni, bet Mārtiņš – viņas brāli. “Tā arī iepazināmies, drīz pēc tam caur sociālajiem tīkliem Mārtiņš man uzrakstīja un aicināja uz randiņu. Viss attīstījās kaut kā dabiski. Savā ziņā negaidīti tas notika, bet, iespējams, īstajā brīdī,” turpina Katrīna, kas ar otru pusīti jau kādu laiku dzīvo kopā Rīgā, kur esot abu projekti vieglāk realizējami.

Šķiet, ka attiecības Mārtiņu iedvesmojušas arī radošajam darbam, jo tieši pirms gada viņš uzsāka solo karjeru, pie klausītājām Latvijā dodoties ar programmu Atzīšanās mīlestībā. Arī teātra spēlēšana viņam gluži nav sveša, jo redzams muzikālajā izrādē "Agrā rūsa", spēlējot Ķikuļa kunga (Artis Robežnieks) pievilcīgo dēlu Italo.

Mūzika gan neesot tā, kas abus saista, pagaidām katrs fokusējoties uz savu jomu. “Mārtiņam ir lieli plāni ar "Baritoniem", un es viņu atbalstu. Braucu līdzi uz koncertiem, esam viens otra lielākie fani, tāpēc viņš arī šovakar ir šeit – pirmizrādē. Viņš pat, iespējams, to vairāk gaidīja nekā es!”