Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon
Slavenības
2023. gada 23. janvāris, 06:55

Šovu zvaigznes Magones laulība ar lietuvieti Žani beidzot šķirta. Tiesāšanās ilga pusotru gadu

Žurnāls "Kas Jauns"

Tiesa oficiāli izšķīrusi šovu zvaigznes Magones Liedeskalnas (kas atpazīstamību ieguva kā Magone Burka) laulību ar lietuvieti Žani Šutovu - kā raksta žurnāls "Kas Jauns", abu tiesāšanās par šķiršanos, bērnu aizbildniecības tiesībām un uzturlīdzekļiem ilga pusotru gadu.

Magone, kas uzvārdu oficiāli nomainījusi uz Liedeskalna, tagad ir juridiski brīva sieviete, jo viņu vairs nesaista laulības saites ar Žani Šutovu, ar kuru apprecējās 2017. gada 20. oktobrī Lielbritānijā. Viņu laulībā pasaulē nāca divi bērni – Fēnikss un Magnolija Latvija.

Magone ar Žani kopā nedzīvo kopš 2021. gada 28. aprīļa, pēc tam, kad kanāla "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne saskārās ar vīra neadekvāto uzvedību un vardarbību.

Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon

Laulības izjukšanā vaino šova veidotājus

“Kā saka, par katru savu dzīves dumjību ir jāmaksā. Šķirties nav tas lētākais, lētāk ir nepieļaut šādas naivas kļūdas. Nu ar lielu prieku var paziņot, ka pēc pusotru gadu ilgas un netīkamas procedūras esmu juridiski brīva,” par jaunumiem savā dzīvē žurnālam "Kas Jauns" teic Magone.

Prasību par šķiršanos Magone tiesā iesniedza 2021. gada 21. oktobrī. Tagad tiesa apmierinājusi visas viņas prasības. Piemēram, aizbildnības tiesības piešķirtas Magonei, turklāt Žanim šobrīd nav pastāvīgas dzīvesvietas – viņš mitinās kopmītnēs Smiltenē, kas, protams, nav īstā vieta, kur dzīvot maziem bērniem. Tiesa noteikusi Žanim saskarsmes tiesības ar bērniem, atļaujot viņiem satikties katru otro nedēļas nogali laika periodā no piektdienas vakara līdz svētdienas vakaram. Vēl vīrietim jāmaksā uzturlīdzekļi, jāatmaksā Magonei tiesas izdevumi, kā arī tiesa lēmusi par visas mantas šķirtību – īpašums Gulbenes pusē, kur ģimene dzīvo, paliek Magonei. Lēmumu Žanis gan var pārsūdzēt līdz 16. janvārim, un, ja tas tiks darīts, tas nozīmē, ka tiesvedība par laulības izšķiršanas nosacījumiem ievilksies vēl uz vairākiem mēnešiem.

Šī ilgā tiesvedība bijusi visādu, ja tā var teikt, brīnumu pilna. Magone žurnālam "Kas Jauns" stāsta, ka katra tiesas sēde bijusi īpaša un klātesošie vai beigušies nost no smiekliem. Kāpēc? Izrādās, Žanis tiesā ne visai adekvāti izpaudies, piemēram, viens no viņa apgalvojumiem bijis, ka Magones advokāts un raidījuma "Slavenības. Bez filtra" producenti sazāļo viņa bērnus ar narkotikām!

Vēl Žanis uzskata, ka raidījuma producenti likuši Magonei izšķirt viņu laulību, jo tas esot bijis paredzēts šova scenārijā. Jāpiebilst gan, ka "Slavenības. Bez filtra" veidotāji šos Šutova apgalvojumus kategoriski noraida un žurnālam "Kas Jauns" paskaidro, ka viņi šova varoņu dzīvē nejaucas.

Tikmēr Magone par savu nu jau bijušo vīru nosaka: “Grūti runāt un saprasties ar cilvēku, kas kļūdas neatzīst, neredz tās un visā vaino citus. Žanis uzskata, ka ir nepamatoti izmests no mājas, apvainots, izmantots, apkrāpts, turklāt šovs to visu noorganizēja. Kā tad!”

Šovu zvaigznes Magones grūtnieces fotosesija

Dzejnieces un šovu zvaigznes Magones Šutovienes grūtnieces fotosesija.

gallery icon

Laulība jau pašā sākumā bija lemta neveiksmei

Tā žurnālam "Kas Jauns" teic Magone. Kāpēc viņa tā uzskata? “Mūsu savienība ar Žani patiešām bija lemta neveiksmei jau no paša sākuma. Nepārprotami! Baznīcā Žaņa laulību gredzens nederēja, to nevarēju uzvilkt viņam pirkstā, tāpēc viņš pats sev gredzenu uzmauca uz pirksta. Savukārt pie galda, parakstot laulību apliecību, mans gredzens nokrita un aizripoja pa grīdu. Izrādījās, mums tika iedots nepareizais pāris,” paskaidro Magone, piebilstot: “Vienīgais labais un svētais šai visā – mūsu dēls un meita.”

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē.

gallery icon

Šutovu laulība izjuka pēc tam, kad pirms diviem gadiem Žanis, greizsirdības pārņemts, vardarbīgi izturējās pret Magoni, viņai pat nācās izsaukt policiju. Toreiz Žanis, sievu nepabrīdinot, negaidīti atgriezās mājās no peļņas Īrijā, cerot pieķert viņu sānsoļos. “Skraidīja pa visām istabām, visus skapjus pārmeklēja, pagultes, kaktus. Kā filmās, domājot, ka man paslēpts kāds mīļākais. Sarunājāmies ļoti maz. Žanis aizgāja virtuvē, viens pie galda dzēra viskiju. Es aizgāju kopt lopus, bet viņš – gulēt. Kad atgriezos, no istabas izlēca Žanis, pārgrieztām acīm, sakostiem zobiem. Nāca virsū, dūres savīkstījis, grūstīja un pavēlošā tonī bļāva, lai tagad izstāstu, kas te ir noticis, ko esmu ar bērniem izdarījusi, ka viņi tēvu vairs nepazīst!” notikušo toreiz atcerējās Magone.

Pēc šī strīda laulātie noslēdza pamieru, dzīvoja kopā mājās, taču Žaņa emocionālā un fiziskā vardarbība pret Magoni turpinājās. “Viņš man piecas reizes “piedāvāja” iegāzt pa muti. Kliedza, vai nu es atbildēšu viņam, vai arī aizsūtīs mani uz “psiheni”. Protams, es klusēju, izvairījos, meklēju iespējas aizbēgt,” stāstīja Magone, kura atkal vērsās pēc palīdzības policijā, pēc kā likumsargi un tiesa pieņēma lēmumu, kas liedza Žanim tuvoties sievai, bet Magone iesniedza tiesā prasību par laulības šķiršanu.

Magone uzstājas kopā ar "Bermudu divstūri"

Magone un "Bermudu divstūris" puiši "Tet studio" ballītē.

gallery icon

Bērnu trīs tēvi un trīs tiesvedības

Magone ir māmiņa četriem bērniem – dēliem Robertam, Raimondam Saulgaitim, Fēniksam un meitai Magnolijai Latvijai. Zīmīgi, ka Magone ir tiesājusies ar viņu visiem tēviem!

Piemēram, pirms diviem gadiem Magone stājās tiesas priekšā, jo nācās cīnīties par savu vecāko dēlu Robertu ar viņa tēvu Oskaru Brici, kas dzīvo Anglijā. Viņš bija Vidzemes rajona tiesā Gulbenē iesniedzis prasību pret Magoni par uzturlīdzekļu piedziņu, kā arī pirms tam mēģināja atņemt dēlu ar tiesas palīdzību Anglijā. Tas gan Oskaram neizdevās, jo tiesa viņa prasību noraidīja. Taču Roberta tēvs nepadevās un iesniedza prasību tiesā Latvijā, lai viņu atbrīvo no uzturlīdzekļu maksāšanas, pieprasot tos no bērna mātes Magones. Tiesa apmierināja Briča prasību, un Magonei tagad nākas maksāt viņam uzturlīdzekļus par Robertu, kurš dzīvo pie tēva Anglijā.

Savukārt 2015. gadā Magone uzvarēja Ventu Vītolu tiesvedībā par abu bērna Raimonda Saulgaiša aizbildniecību. Magonei ar Ventu uzplauka romāns šovā "Saimnieks meklē sievu", un šīs pavisam īsās attiecības rezultējās ar kopīgu bērniņu. Venta un Magones ceļi šķīrās, viņi visai ilgi kašķējās par abu bērna aizgādību, līdz strīds nonāca tiesā.

Tur spriedums bija labvēlīgs Magonei, piešķirot viņai atsevišķu aizgādību pār dēlu. Bet divus gadus vēlāk Magone vēlreiz vērsās tiesā, lai ar tās palīdzību piedzītu no Venta alimentus. Tiesas pirmā instance apmierināja Magones prasību, taču Vents iesniedza apelāciju, un nākamā tiesas instance lēma jau par labu viņam.

Magones Burkas dzejas un Gata Kanda humora vakars Londonā

gallery icon

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!