foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - kriminālkomēdija "Amsterdama", ilgi gaidītais seriāls "Pēdējais no mums" un Tutas jaunie piedzīvojumi
Kadrs no filmas "Amsterdama".
TV
2023. gada 20. janvāris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - kriminālkomēdija "Amsterdama", ilgi gaidītais seriāls "Pēdējais no mums" un Tutas jaunie piedzīvojumi

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties patiesos notikumos balstītu kriminālkomēdiju, pēc videospēles motīviem veidotu seriālu un "Tutas lietu" jauno sezonu.

Mīla, draudzība un slepkavība

"Amsterdama" ("Amsterdam") ir patiesos notikumos balstīta kriminālkomēdija.

Pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados trīs draugi kļūst par lieciniekiem un vienlaikus arī par galvenajiem aizdomās turamajiem saistībā ar kādu mistisku slepkavību. Mēģinot noskaidrot patiesību atvaļinātā ASV ģenerāļa nāvē, viņi atklāj vienu no lielākajām sazvērestībām ASV vēsturē. Filmas režisors Deivids Rasels, lomās īsta Holivudas zvaigžņu plejāde: Kristjens Beils, Margota Robija, Džons Deivids Vašingtons, Roberts De Niro, Anja Teilore-Džoja, Kriss Roks, Zoja Saldana, Maiks Maijerss, Rāmī Māleks un pat popzvaigzne Teilore Svifta.

“Mēs radījām filmu, ko paši labprāt skatītos,” saka "Amsterdamas" režisors. “Tā ir vecmodīga, tai ir scenārijs un tēli, ko mēs paši mīlam. Ir dziļš stāsts par mīlu un draudzību. Un tad ir vēl dziļāks – par slepkavību. Un par vēsturi, ko ļoti mīlu. Tā ir daudzslāņaina, to var skatīties vēl un vēlreiz un atklāt lietas, ko pirmajā reizē nepamanījāt,” savu filmu pārliecinoši reklamē Rasels, kas ar aktieri Kristjenu Beilu pie "Amsterdamas" pamata, sižeta un tēliem strādājis (kā paši gan saka, regulāri tikušies ēstuvē) piecus garus gadus. “Es tajā iesaistījos pirms gadiem sešiem, bet Deivids, man šķiet, visu savu mūžu strādājis, lai nonāktu pie šīs filmas. Un es saku lielu paldies Deividam par iespēju piedalīties šajā epohālajā ceļojumā,” priecājas Beils.

Filmu "Amsterdama" skatieties "Tet TV Filmu noma" angļu un krievu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Kā izdzīvot

"Pēdējais no mums" ("The Last of Us") ir amerikāņu drāma, veidota pēc videospēles motīviem.

Divdesmit gadus pēc mūsdienu civilizācijas iznīcināšanas Džoels, rūdīts izdzīvojušais, tiek nolīgts, lai kontrabandas ceļā 14 gadus jauno meiteni Eliju izvestu no nomācošās karantīnas zonas. Tas, kas sākas kā mazs darbs, drīz kļūst par nežēlīgu sirdi plosošu ceļojumu, jo viņiem abiem jāšķērso ASV, un viņu izdzīvošana ir atkarīga vienam no otra.

Pavisam svaigo seriālu "Pēdējais no mums" skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu un angļu valodā.

Tuta stāsta tālāk

"Tutas lietas" ir mīļš un izglītojošs ekrānsaturs latviešu valodā. Un klāt ir otrā sezona!

Šajā sezonā Tuta ne tikai atgādina par zobu tīrīšanu un ķepu mazgāšanu, bet arī dodas uz laukiem un stāda puķes, samīļo jēriņus un atrod olas! Video stāstos sirsnīgā un izglītojošā veidā mazajiem skatītājiem vecumā no viena līdz trim gadiem dzīves svarīgākās lietas tiek skaidrotas viņiem saprotamā valodā. Raidījuma galvenā varone ir jaukā meitene, bērnu draudzene Tuta. Viņa mazajiem jautru rotaļu veidā māca pašus pirmos vārdus, krāsas, dziesmiņas un skaitļus. Kopā ar Tutu jaunas lietas bērniem apgūt palīdz arī draudzīgā un ziņkārīgā Lapsa.