foto: action press/ Vida Press
Šakira satricina internetu ar dziesmu par savu bijušo Pikē, kurš krāpis viņu
Šakira ar bijušo partneri Žerāru Pikē
Mūzika
2023. gada 13. janvāris, 22:04

Šakira satricina internetu ar dziesmu par savu bijušo Pikē, kurš krāpis viņu

Jauns.lv

Kolumbiešu dziedātāja Šakira nākusi klajā ar jaunu dziesmu par savu bijušo partneri, spāņu futbolistu Žerāru Pikē, kurš, kā jau iepriekš izskanējis medijos, dziedātāju, savu divu bērnu māti, krāpis.

Videoklips dziesmai "Out of Your League" vietnē "YouTube" 24 stundu laikā skatīts vairāk nekā 63 miljonus reižu, kļūstot par skatītāko latīņu dziesmu šādā laika periodā.

Zināms, ka 45 gadus vecā Šakira pēc vairāk nekā 10 kopā pavadītiem gadiem 2022. gadā šķīrās no kādreizējā futbolkluba "Barcelona" spēlētāja Pikē (35). Abi nekad nav bijuši precējušies, bet viņiem ir divi kopīgi bērni - Milans (9) un Saša (7).

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon

Trīs minūšu garajā dziesmā Šakira spāņu valodā piemin Pikē jauno partneri, kurai esot 23 gadi. Viņa dzied, ka ir "divu divdesmitdivgadnieču vērta" un salīdzina Pikē jaunās attiecības ar "Ferrari" nomaiņu pret "Renault Twingo" un "Rolex" pulksteņa maiņu pret "Casio".

Dziedātāja atsaucas arī uz savu saķeršanos ar Spānijas varas iestādēm, kuras apgalvo, ka viņa nodokļos nav samaksājusi 14,5 miljonus eiro, kā arī norāda, ka Pikē viņu atstājis "ar savu māti kaimiņos".

Viņa kritizē arī sava bijušā treniņu tehniku - "daudz laika pavadi sporta zālē, bet varbūt piestrādā pie savām smadzenēm".

Runā, ka sportists šobrīd satiekas ar 23 gadus veco studenti Klāru Čia Marti, ar kuru viņu kopā savedušas kopīgas darba saistības. Tā vēstīja laikraksts "The Sun". Pats Žerārs pagaidām šīs runas nav komentējis.

Šakira un Žerārs Pikē iepazinās 2010. gada Pasaules futbola kausa izcīņas finālturnīra laikā. Bijušajiem mīļotajiem dzimšanas dienas ir vienā un tajā pašā datumā, tikai sportists dzimis desmit gadus vēlāk nekā kolumbiešu popzvaigzne.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

7 mēnešus pēc dēla piedzimšanas Šakira atkal ģērbjas apspīlētā mini

gallery icon