foto: Vida Press
No Heidijas Klumas mini kleitas līdz Džeimijas Lī Kērtisas apmetnim. "Zelta globusu 2023" krāšņākie tērpi
Heidija Kluma, Margota Robija un Džeimija Lī Kērtisa.
Sarkanais paklājs
2023. gada 11. janvāris, 16:06

No Heidijas Klumas mini kleitas līdz Džeimijas Lī Kērtisas apmetnim. "Zelta globusu 2023" krāšņākie tērpi

Jauns.lv

Heidija Kluma, Džeimija Lī Kērtisa, Margota Robija un vēl daudzas citas slavenības otrdienas, 10. janvāra, vakarā, Losandželosā apmeklēja gadskārtējo "Zelta globusu" ceremoniju un žilbināja ar savu izskatu uz sarkanā paklāja.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šogad "Zelta globusu" ceremonija notika jau 80. reizi, kā ierasts, iezīmējot balvu ceremoniju sezonas sākumu Holivudā.

“Zelta globusu 2023” tērpu parāde

gallery icon
28

“Zelta globusu” ceremoniju, kurā tiek godināti labākie kino un televīzijā, vienkopus pulcēja virkni A līmeņa zvaigžņu, kas bija tērpušās, lai atstātu iespaidu un izbaudīja vakaru, kas piepildīts ar mirdzumu un glamūru.

Sākot ar Heidijas Klumas fliteriem rotāto mini kleitu un beidzot ar Džeimijas Lī Kērtisas gotikas iedvesmoto tērpu, šajā balvu vakarā netrūka tērpu, par kuriem priecēt acis.

foto: The Grosby Group / BACKGRID/ Vida Press
Aktrise Klēra Deinsa.

Supermodele Heidija Kluma bija parūpējusies, lai visu apkārtējo skatieni būtu pievērsti viņai, kad modele gāja pa sarkano paklāju. Heidija balvu ceremonijas vakaram izvēlējusies fliteriem rotātu mini kleitu ar miesas krāsas auduma ielaidumiem sānos, kas radīja kailas miesas efektu. Koķeto kleitiņu 49 gadus vecā modele bija papildinājusi ar maigi violetas krāsas boa. Heidijas tērps ir no modes nama “Kevin Germanier” 2023. gada pavasara kolekcijas.

foto: The Grosby Group / BACKGRID/ Vida Press
Supermodele Heidija Kluma.

Klumai uz sarkanā paklāja pievienojās viņas vīrs Toms Kaulics, un abi arī saskūpstījās pasaules fotogrāfiem par prieku.

Margota Robija “Zelta globusu” vakaram bija izvēlējusies elegantu gaiši rozā vakarkleitu, kas viņas koptēlu darīja līdzīgu kā no pasakas izkāpušai. Austrāliešu aktrises tērpu darinājis modes nams “Chanel” un tā radīšana prasījusi vairāk nekā 750 stundu darba.

foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Aktrise Margota Robija.

Holivudas leģenda Džeimija Lī Kērtisa uz sarkanā paklāja kāpa melnā bikškostīmā, ko papildināja garš mežģīņu apmetnis. Aktrises tērpa autors ir modes nams “Valentino”.

foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Aktrise Džeimija Lī Kērtisa.

Savukārt seksapīlā aktrise Selma Haijeka bija izvēlējusies augumam piegulošu miesas krāsas tērpu, kas bagātīgi rotāts spožām pērlītēm un fliteriem. Šī elegantā “kailā kleita” lieliski izcēla aktrises nevainojamo augumu un dabas doto skaistumu. Aktrisei tērpu pēc pasūtījuma darinājis modes nams “Gucci”.

foto: The Grosby Group / BACKGRID/ Vida Press
Aktrise Selma Haijeka.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās