foto: Instagram
Kā māsas! 41 gadu vecā Alesandra Ambrosio pludmalē kopā ar 14 gadu veco meitu
Alesandra Ambrosio ar meitu Anju Luīzi.
Slavenības
2023. gada 7. janvāris, 09:57

Kā māsas! 41 gadu vecā Alesandra Ambrosio pludmalē kopā ar 14 gadu veco meitu

Jauns.lv

41 gadu vecā brazīliete Alesandra Ambrosio - topmodele un bijušais “Victoria’s Secret” “eņģelis” - devusies atpūtā uz karsto Meksiku un jau sociālajos tīklos atrādījusi brīvdienu bildītes no pludmales.

Tērpusies baltā bikini un ar rotām ap kaklu, supermodele pozēja Meksikas līča ūdeņos. “Vitamīnu jūra,” zvaigzne lakoniski pierakstījusi pie attēla.

Citās fotogrāfijās Alesandrai kompāniju sastādījusi viņas 14 gadu vecā meita Anja Luīze. Jaunietei bija ģērbusies sarkanā bikini. Mamma un meita viena otrai līdzās izskatījās kā draudzenes!

No 2005. gada līdz 2018. gadam Alesandra Ambrosio bija attiecībās ar amerikāņu uzņēmēju Džeimiju Mazuru. 2008. gadā pāris saderinājās, bet kāzas tā arī nenosvinēja. Abiem ir divi kopīgi bērni: meita Anja Luīze Ambrosio-Mazura un dēls Noa Fēnikss Ambrosio-Mazurs.

Alesandrai Ambrosio ir 41 gads, un viņa izskatās satriecoši! Kāds ir viņas skaistuma noslēpums? “Manas ideālās brokastis ir avokado, svaigi spiesta sula, liela tase kafijas, kā arī vārītas vai kokosriekstu eļļā viegli apceptas olas. Ik rītu es izvēlos vai nu lielu glāzi apelsīnu sulas, vai savu iecienīto augļu un dārzeņu kombināciju, kas sastāv no kalē kāposta, gurķa, ingvera, citrona un ābola. Es neesmu liela makaronu cienītāja, labāk pagatavoju salātus, zupu, zivis vai gaļu, pēdējie ir lieliski olbaltumvielu avoti,” norādījusi modele.


“Man patīk peldēt un spēlēt volejbolu, pludmalē vai baseinā. Man patīk lēkt ūdenī un nirt - tās ir manas zāles pret stresu. Es apmeklēju pilates un jogas grupu nodarbības. Man ļoti nepatīk darboties vienai,” pastāstījusi Alesandra.

Runājot par seju, modele dažkārt veic pīlingu, dod priekšroku pretnovecošanās serumiem ar C vitamīnu un BB krēmiem ar SPF filtru.

Alesandra Ambrosio Florjanopolisas pludmalē Brazīlijā 2020. gada novembrī

gallery icon

Alesandra Ambrosio „Victoria’s Secret” skatē 2012. gada novembrī

gallery icon

Alesandra Ambrosio ar bērniem

gallery icon