foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Politiķis Sandis Ģirģens ieskatījies basketbolista Valtera bijušajā sievā
Ekspolitiķis Sandis Ģirģens ir noslēpumains par attiecībām ar daiļo Katrīnu Valteri, ar ko, pēc zinātāju teiktā, esot satuvinājies jau vasarā.
Slavenības
2023. gada 2. janvāris, 06:48

Politiķis Sandis Ģirģens ieskatījies basketbolista Valtera bijušajā sievā

Žurnāls "Kas Jauns"

Bijušais iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (42) žurnālam "Kas Jauns" atklājis, kā viņa dzīve iekārtojusies pēc aiziešanas no politikas, un atzīst, ka kļuvis daudz laimīgāks un priecīgāks. Vai iemesls ir arī jaunā, skaistā mīlestība?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan neveiksmīgā kandidēšana 14. Saeimas vēlēšanās varētu tikt dēvēta par zaudējumu, kādreizējais iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens atzīst, ka patiesībā aiziešana no lielās politikas viņam vismaz šajā dzīves posmā nākusi par labu un viņš jūtas apmierināts ar to, kā situācija iegrozījusies.

Žurnālam "Kas Jauns" viņš pastāsta, ka veiksmīgi atgriezies savā profesijā un pieņem klientus kā zvērināts advokāts. “Savā privātpraksē palīdzu cilvēkiem gan civillietās, gan krimināllietās,” viņš piebilst. Un pašreizējais ikdienas ritms nācis par labu gan fiziski, gan emocionāli, gan vizuāli. “Varu vien teikt, ka pēc tam, kad cītīgi divarpus gadu strādāju noguris, sarkanām acīm, šobrīd izskatos daudz laimīgāks un priecīgāks. Pašlaik gatavojos Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam un novēlu cilvēkiem visu to labāko, būt laimīgiem, priecīgiem un izbaudīt šo svētku laiku,” viņš žurnālam "Kas Jauns" raksturo savas izjūtas.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ekspolitiķis Sandis Ģirģens ir noslēpumains par attiecībām ar daiļo Katrīnu Valteri, ar ko, pēc zinātāju teiktā, esot satuvinājies jau vasarā.

Kā zināms, Ģirģenam ir dēls Frančesko no iepriekšējām attiecībām. Lai arī ar atvases māti viņš jau vairākus gadus vairs nav kopā, puikas audzināšanā Sandis apzinīgi un pilnvērtīgi piedalās. Vaicāts, vai tuvākās nākotnes plānos nav vēlmes arī pievērsties ģimenes veidošanai un tostarp iestūrēt laulības ostā, izskatīgais un iznesīgais Ģirģens teic, ka par tādām lietām nedomā, jo esot pilnībā nodevies darbam.

Tikmēr politikas kuluāros jau kopš aizvadītās vasaras izskan runas, ka Sanda dzīvē ir ienākusi kāda īpaša sieviete, kuras dēļ viņš esot kļuvis manāmi pacilātā noskaņojumā un burtiski starojot. Bijušie kolēģi zina stāstīt, ka šī dāma esot Katrīna Valtere, kādreizējā basketbolista Sanda Valtera bijusī sieva. Ģirģens jauno mīlu īpaši neafišējot un gluži publiskus pasākumus jaunās draudzenes kompānijā neapmeklē, taču ikdienā arī neturot šo faktu noslēpumā. Rīgas centrā abi dažu mēnešu laikā kopā esot manīti pat vairākkārt.

Vaicāts par jaunajām attiecībām, Sandis Ģirģens diplomātiski atbild, ka par savu privāto dzīvi runā nelabprāt. Viņš nedz noliedz, nedz apstiprina runas, ka viņa jaunā izredzētā ir apburošā gaišmate Katrīna Valtere. Savulaik, pēc attiecību beigšanās ar vīru Sandi Valteru, skaistule draudzeņu lokā bieži bija sastopama dažādās slavenību ballītēs un tika dēvēta par vienu no Rīgas daiļākajām sabiedrības dāmām.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pirms daudziem gadiem Katrīnu tauta iepazina kā basketbolista Sanda Valtera sievu.

Laulībā ar Sandi Valteru dzimusī meita Luīze Valtere ir jau sasniegusi pilngadību un ir studente, bet dēls Kristofers, kura tēvs ir Katrīnas līdzšinējais dzīvesbiedrs Liepājas ostas vides aizsardzības speciālists Kaspars Poņemeckis, ir nepilnus astoņus gadus vecs.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Katrīna ar dēla tēti Kasparu Poņemecki 2016. gada vasarā "Summer Sound" festivālā Liepājā.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās