foto: BACKGRID/ Vida Press
Kima Kardašjana neizslēdz, ka viņai varētu būt vēl kāds bērns
Kima Kardašjana ar saviem četriem bērniem 2022. gada decembra nogalē.
Slavenības
2022. gada 31. decembris, 11:11

Kima Kardašjana neizslēdz, ka viņai varētu būt vēl kāds bērns

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana atbild ar "nekad nesaki nekad", kad viņai tiek vaicāts, vai nākotnē plāno vēl kādu bērnu. Kimai Kardašjanai un viņas bijušajam vīram reperim Kanjem Vestam ir četri kopīgi bērni. Savukārt nesenā intervijā Kima savu trešo laulību nosaukusi par "pirmo īsto".

Kima Kardašjana paziņojusi, ka neizslēdz iespēju, ka pēc šķiršanās no trešā vīra Kanjes Vesta viņai varētu būt vēl kāds bērns.

Kima Kardašjana un viņas stilīgā ģimene

gallery icon

42 gadus vecajai kosmētikas zīmola “SKIMS” dibinātājai ir četri bērni – Norta (9), Seints (7), Čikāga (4) un Psalms (3), kas dzimuši viņas septiņus gadus ilgušajā laulībā ar reperi Kanji Vestu.

Kima Kardašjana ar vecāko meitu Nortu Vestu

gallery icon

Pēc 2022. gada februārī oficiāli šķirtās laulības Kimai bija īslaicīga dēka ar komiķi Pītu Deividsonu, kurš ir bēdīgi slavens kā skaistu sieviešu “kolekcionārs”. Abi kopā apmeklēja “Met Gala” balli 2022. gada maijā, bet dažus mēnešus vēlāk attiecības pārtrauca.

Kima Kardašjana “Met Gala 2022” ballē tērpusies Merilinas Monro leģendārajā kleitā

gallery icon

Lai gan Kimas un viņas šķirtā vīra Kanjes Vesta attiecības bija saspringtas repera spontāno dusmu izvirdumu un apsūdzību dēļ, realitātes šova zvaigzne un uzņēmēja Kima neizslēdz iespēju, ka nākamajās romantiskajās attiecībās pasaulē varētu nākt vēl kāds viņas bērns.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon

“Ja godīgi, man ir sajūta, ka mana pēdējā laulība patiesībā bija pirmā īstā,” norādījusi četru bērnu mamma, no kuriem divus Kima ir laidusi pasaulē pati, bet diviem piedzimt palīdzējusi surogātmāte.

“Ja atceramies pašu pirmo, es nesaprotu, kas ar mani notika. Par otro. Es tik ļoti gribēju apprecēties, jo visi mani draugi bija precēti un to vajadzēja arī man.”

Kima Kardašjana un Kanje Vests ar meitu Nortu

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana ar vīru, reperi Kanje Vestu, ved meitu Nortu uz deju nodarbību.

gallery icon

Šobrīd Kima izbauda no attiecībām brīvas sievietes statusu un apgalvo, ka “neko nesteidzinās”, lai pēc iespējas ātrāk ielektu atkal jaunās attiecībās.

“Domāju, ka es pavisam noteikti vēlētos laulību, taču šobrīd esmu laimīga izbaudīt šo mirkli.”

Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta meita Norta Vesta

gallery icon

Viesojoties Gvinetas Paltrovas dzīvesstila bloga “Goop” veidotajā podkāstā Kima arīdzan atklāja, ka “nekad nesaka nekad”, ja runa ir par vēl kādu bērnu ģimenē.

“Man kādu laiku vajadzētu būt kopā ar kādu, lai pieņemtu šādu lēmumu,” paskaidrojusi TV personība un uzņēmēja Kima Kardašjana.

Kima Kardašjana Instagram 2022. gadā

gallery icon

Kima ir bijusi precējusies trīs reizes. No 2000. gada līdz 2004. gadam viņu vienoja laulība ar mūzikas producentu Deimonu Tomasu. No 2011. gada līdz 2013. gadam viņa bija precējusies ar basketbolistu Krisu Hamfrisu. Savukārt trešā laulība – ar reperi Kanji Vestu juridiski ilga no 2014. gada līdz 2022. gadam.