Kāds cirks! Šovā “Dejo ar zvaigzni 4” finālā tiek visi pusfinālisti
“Dejo ar zvaigzni 4” pusfinālā uzvarēja Liene Greifāne ar Viktoru Haritonovu.
2015. gada 19. aprīlis, 23:24

Kāds cirks! Šovā “Dejo ar zvaigzni 4” finālā tiek visi pusfinālisti

Jauns.lv

Noskaidroti visi šova “Dejo ar zvaigzni 4” finālisti, kas jau nākamajā svētdienā cīnīsies par galveno balvu - 5000 eiro. Tie būs Gints Grāvelis un Liene Tarana, Liene Greifāne un Viktors Haritonovs, Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska, kā arī Evija Skulte Raimonds Andersons - visi pāri, kas piedalījās pusfinālā.

Šova pusfinālā, kuru vērtēja žūrija: muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere Agita Mironova, kā arī Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis, ar jaunām dejām pārsteidza četri pāri – Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis un divkārtējā Latvijas čempione 10 deju programmā pieaugušo vecumu grupā Liene Tarana; dziedātāja Liene Greifāne un profesionālais dejotājs, treneris, sporta deju tiesnesis Viktors Haritonovs; „Latvijas Lepnums”, biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš un Latvijas Latīņamerikas deju čempione pieaugušo grupā Ilze Jankovska, kā arī seriāla „Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte pārī ar starptautiskais klases dejotāju, Latvijas vicečempionu 10 deju programmā Raimondu Andersonu.

Viņi demonstrēja divas dejas un cīņa patiešām bija ļoti sīva un līdzvērtīga. Pēc pirmā priekšnesuma ar viena punkta pārsvaru vadībā izvirzījās Liene Greifāne ar Viktoru Haritonovu un Evija Skulte ar Raimondu Anderosnu, bet pēc otrās dejas, kurā Liene Greifāne ar Viktoru Haritonovu izpildīja tango un saņēma no visiem žūrijas locekļiem pa 10 ballēm (40 punkti), savukārt  Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska par savu pasadobli saņēma 39 punktus, Gints Grāvelis un Liene Tarana par “vikingu” valsi nopelnīja vien 35 punktus, bet Evija Skulte un Raimonds Andersons par jau iepriekš dejoto ča-ča-ča saņēma 37 punktus.

Līdz ar to pēc žūrijas vērtējuma līderos ar 76 punktiem izvirzījās Liene Greifāne ar Viktoru Haritonovu, 74 punkti bija Mārtiņam Oliņam un Ilzei Jankovskai, Evija Skulte ar Raimondu Anderosnu tika pie 73 punktiem, bet tikai 70 punktus nopelnīja Gints Grāvelis un Liene Tarana.

Protams, rezultātus pamatīgi izmainīja skatītāju balsojums. Telefonbalsojumā līderos izvirzījās Oliņš, otrajā vietā – Greifāne, trešajā – Grāvelis, bet ceturtajā – Skulte. Savukārt internetbalsojumā Gints Grāvelis bija pirmajā vietā, Skulte - otrajā, Greifāne – trešajā, bet Oliņš – ceturtajā. Laikam šāds sajukums pamatīgi samulsināja šova veidotājus. jo,  nosaucot pusfināla uzvarētājus – Lieni Greifāni un Viktoru Haritonovum - , šova vadītāji Maija Silova un Jānis Āmanis paziņoja, ka šova finālā dejos visi četri pāri!

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders, Anete Janševica, Toms Norde (TV3)