foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - psiholoģiska šausmu filma, aizraujošs seriāls un Šakila dzīvesstāsts
Kadrs no filmas "Smaids".
TV
2022. gada 28. decembris, 18:03

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - psiholoģiska šausmu filma, aizraujošs seriāls un Šakila dzīvesstāsts

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties aizraujošu seriālu "Galva", dokumentālu darbu par basketbola leģendu Šakilu O’Nīlu un baisīgu šausmeni "Smaids".

Viņa meklē viņu

Artūrs Vailds un viņa komanda strādā uz Aleksandrijas – milzīga konteinerkuģa Klusā okeāna vidū, netālu no tā dēvētā "Point Nemo" - vietas, kas atrodas vistālāk no sauszemes.

Uz Aleksandrijas klāja ir slepena, mūsdienīga laboratorija. Artūra mērķis ir atrast mikroorganismu, kas apturēs klimata pārmaiņas. Viņa līdzstrādnieku vidū ir Sāra, Artūra paša meita, daudzsološa zinātniece, kas viņu ienīst un uzskata par briesmīgu tēvu. Artūrs cer, ka, piedaloties šajā misijā, Sāra mainīs savas domas par viņu. Pēc nedēļu navigācijas Artūra komanda atrod tieši to, ko viņš meklēja. Tas ir satriecošs sasniegums, Artūra ģenialitātes apliecinājums. Un tas ir miljardu vērts. Komanda svin līdz pat naktij, bet nākamajā rītā Artūra izcilākais līdzstrādnieks tiek atrasts miris – bez galvas, kas viņam brutāli nocirsta. Artūram šis neizsakāmais noziegums var nozīmēt tikai vienu – Megija Mitčela ir atgriezusies. Un viņa meklē viņu!

Viss par Šaku

"Šaks" ("From Shaquille to Shaq") ir dokumentālā filma četrās daļās par basketbolā ievērojamāko un iespaidīgāko tēlu - Šakilu O’Nīlu.

Šakila vārdu zina katrs sporta fans un ne tikai. Ievērojams vīrs gan laukumā, gan ārpus tā. 216 centimetru garš, laukumā labākajos gados svēra 150 kilogramu, četras reizes kļuvis par NBA čempionu, 15 reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē, bijis olimpiskais un pasaules čempions… Filmējies, uzsācis mūziķa un dīdžeja karjeru, kļūstot par ievērojamu vīru arī šovbiznesā.

Seriālu par pasaules basketbola leģendu skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu un angļu valodā.

Smaids, kas vajā

"Smaids" ("Smile") ir viena no gada aizraujošākajām un baisīgākajām šausmu filmām.

Pēc tam kad Rouza piedzīvo traumatisku notikumu, kurā iesaistīta kāda paciente, viņa sāk sastapties ar biedējošām situācijām, kuras viņa nevar izskaidrot. Visa pamatā ir… smaids. Šķietami nevainīgs, taču neizskaidrojams un ārprātīgs – tas viņu vajā uz katra soļa. Roza sāk meklēt iemeslus notiekošajam, un tas, ko viņa atklās, vedīs arvien dziļāk un dziļāk viņas pagātnē.