foto: Carolyn Contino/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Demijai Mūrai un Brūsam Villisam būs pirmais mazbērniņš!
Demija Mūra un Brūss Villiss ar vecāko meitu Rūmeru Villisu 2011. gadā.
Slavenības
2022. gada 22. decembris, 07:37

Demijai Mūrai un Brūsam Villisam būs pirmais mazbērniņš!

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes Brūss Villiss un Demija Mūra jau pavisam drīz kļūs par vecvecākiem savam pirmajam mazbērnam. Bijušā aktieru pāra vecākā meita Rūmera ir māmiņas cerībās!

Brūsa Villisa un Demijas Mūras vecākā meita Rūmera ar draugu mūziķi Dereku Ričardu Tomasu ir pirmdzimtā gaidībās!

Rūmera Villisa un Dereks Ričards Tomass

gallery icon

Priecīgos jaunumus par gaidāmo jauno statusu Demija Mūra (60) izziņojusi savā “Instagram” kontā. Aktrise pavēstījusi, ka viņai tuvojas “karstā, neprātīga vecmāmiņas ēra”, un savu ziņu papildinājusi ar trīs fotogrāfijām. Pirmajā redzama Rūmera un viņas draugs Dereks, kurš skūpsta vēderu ar mazuli.

Otrajā fotogrāfijā redzams 35 gadus vecās Rūmeras siluets, kad viņa stāv pie loga un lūkojas uz augošo vēderiņu. Savukārt trešajā attēlā Dereks izskatās ļoti saviļņots par gaidāmo tēva lomu.

Rūmera, kura pati ir aktrise, arī “Instagram” padalījusies ar jaunumu par gaidāmo mazuli un ziņu papildinājusi ar šīm pašām trim fotogrāfijām. Topošo māmiņu komentāros sveikuši kā fani, tā viņas slavenie draugi.

Seriāla “Breaking Bad” aktieris Ārons Pols raksta: “Esmu tik laimīgs par tevi, mana draudzene. Tik skaisti jaunumi. Apsveicu!!!”

Šova “Dejo ar zvaigzni” profesionāle Sarna Burgesa komentējusi: “Ak, mans Dievs!!!! Rūmera, es lēkāju aiz prieka!!! Apsveicu, skaistā sieviete, esmu tik saviļņota par tevi, ka satiksi savas dzīves mīlestību.”

Aktrise Džuljeta Luisa papildinājusi sveicēju rindas, sakot: “Šis izskaidro, kāpēc tu staroji katru reizi, kad tevi satiku. Apsveicu.”

Savukārt stiliste Maeva Reilija bilda: “Jāāāā. Paldies Dievam, ka tas vairāk nav noslēpums, jo nekas nespētu sagādāt man lielāku prieku, kā dalīties ar šo ziņu ar visiem!!!”

Ģimene ir dziļi saviļņota par šiem jaunumiem, arī Brūsa Villisa sieva Emma Heminga izmantojusi sociālos tīklus, lai sveiktu sava vīra vecāko meitu. Viņa padalījusies ar divām no trim Rūmeras un Demijas Mūras publiskotajām fotogrāfijām un klāt pievienojusi sekojošu tekstu: “Ziņas par mazuli ir priecīgas ziņas!!! Apsveicu, Rūmera un Derek. Mēs esam tik pacilāti!”

Rūmera un Dereks par savām romantiskajām attiecībām publiski paziņoja tikai pirms mēneša, kad abi kopā apmeklēja kādu pasākumu un pozēja fotogrāfijām rokās sadevušies.

Baumas par abu romantiskajām attiecībām klīda jau kopš vasaras sākuma. Savukārt septembrī paparaci pat bija nofotografējuši viņus skūpstāmies Ņujorkas ielās.

foto: BrosNYC / BACKGRID/ Vida Press
Rūmera Villisa un Dereks Ričards Tomass.

Gaidāmais mazulis būs Demijas un Brūsa (67) pirmais mazbērns. Abiem aktieriem ir trīs kopīgas meitas. Villisam ir vēl divas meitas, kuras pasaulē nākušas viņa otrajā laulībā ar sievu Emmu Hemingu.