Rubenis piedraud "Dejo ar zvaigzni" vadītājam Āmanim vairs nedot lomas
Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis apšauba, ka aktierim Jānim Āmanim, ja viņš izpildās tā, kā to kopā ar Maiju Silovu dara TV šovā „Dejo ar zvaigzni”, turpmāk vajadzētu dot lomas teātrī.
Slavenības

Rubenis piedraud "Dejo ar zvaigzni" vadītājam Āmanim vairs nedot lomas

Jauns.lv

Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis, TV3 šovā „Dejo ar zvaigzni”, vērtējot šova vadītāja un vienlaikus Latvijas Nacionālā teātra aktiera Jāņa Āmaņa izstāstītu anekdoti, paziņoja – ja viņš TV tiešraides laikā šādi stāsta anekdotes, viņam turpmāk varētu nākties palikt bez lomām teātrī.

Rubenis piedraud "Dejo ar zvaigzni" vadītājam Āman...

TV šova „Dejo ar zvaigzni” vadītāju duets – stila ikona Maija Silova un aktieris Jānis Āmanis – šovu padarījuši gana vienmuļu, senilu un diezgan nebaudāmu. Cenšoties aizpildīt ētera laiku ar ceturtās kategorijas jokiem, kuri dažbrīd pārsniedz ētikas un morāles normas, tautā viņi jau izpelnījušies šova kangaru lomu. Viedokļos un komentārus par TV šovu lielākoties figurē nevis tas, cik lieliski vai vāji nodejojuši šova dalībnieki, cik žūrija bijusi pikanta un neviesmīlīga, vērtējot priekšnesumus... Visam pāri ir tautas sašutuma balss, kāpēc no šova netiek izbalsoti šī pasākuma vadītāji, kuri tur galīgi neiederoties.

„Dejo ar zvaigzni” pusfinālā žūrijai tika pieaicināts Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis – Āmaņa boss. Kas šova veidotājiem lika šādi rīkoties, ir uz viņu sirdsapziņas, jo vairāk ieinteresētu žūrētāju šķiet grūti iedomāties, ja zinām, ka viena no šova dalībniecēm – Evija Skulte cīnījās par iekļūšanu finālā? Protams, tā tāda piesiešanās... Bet viens labums gan no šāda interešu konflikta bija – boss Rubenis nebaidījās TV kameru priekšā pateikt, ka tādas izdarības, kādas Āmanis nu jau pāris mēnešus izpilda Latvijas skatītākajā televīzijā, nu nav īsti samērojamas ar Āmaņa četrus gadus ilgo izglītošanos teātra mākslā. Nokritizējis apšaubāmas kvalitātes anekdoti Āmaņa izpildījumā, Rubenis viņam par darbu lika vieninieku un cieti piedraudēja gadījumā, ja kas tāds notiks atkārtoti, parūpēties, lai Āmanim vairs nedod lomas Latvijas Nacionālajā teātrī.

Jautāts, kāpēc šova laikā nevairījās visai skarbi kritizēt šova vadītājus, Ojārs Rubenis smaidot atbildēja: „Es jau tikai par jautrību gādāju. Protams, šovā turu īkšķus par saviem aktieriem. Ne tikai par Eviju Skulti, kas šovā dejo, bet arī par vadītāju Jāni Āmani. Viņa uzdevums te ir labi izskatīties, labi uzvesties, jābūt šarmantam, galantam, runātīgam, viss ir jāizdara.”

Kas tad nebija īsti tā kā vajag, ja jau Nacionālā teātra direktors Jānim Āmanim pusfināla vadīšanas laikā paziņoja, ka liek vadītājam „vieninieku”, Rubenis atbildēja: „Viņam vajadzēja būt asprātīgākam!”

Ojārs Rubenis arī paziņoja, ka viņam ar dejām ir liela saistība – viņš pat laikā, kad mācījās 9. klasē, nodarbojies ar sporta dejām. „Atceros arī savu partneri Anitu. Mēs pat mačos dejojām. Sveiciens Anitai!” ziņoja Ojārs Rubenis.

Maija Silova un Jānis Āmanis šova “Dejo ar zvaigzni 4” pirmajā raidījumā

Šova “Dejo ar zvaigzni 4” vadītāji – TV seja Maija Silova un aktieris Jānis Āmanis.

TV šova „Dejo ar zvaigzni 4” pusfināls

TV šova „Dejo ar zvaigzni 4” pusfināla krāšņākie mirkļi.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders