foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Ketrīna Zeta-Džounsa apgalvo, ka Maiklam Duglasam nav iebildumu, ja viņa mīl citu vīrieti
Ketrīna Zeta-Džounsa šā gada 5. decembrī.
Slavenības
2022. gada 19. decembris, 18:20

Ketrīna Zeta-Džounsa apgalvo, ka Maiklam Duglasam nav iebildumu, ja viņa mīl citu vīrieti

Jauns.lv

Velsiešu aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa apgalvo, ka par viņas mīlestību pret citu vīrieti "nav jāraud", jo vīrs Maikls Duglass to "spēj pieņemt" bez problēmām.

Ketrīna Zeta-Džounsa atzinusies, ka mīl citu vīrieti, taču apgalvo, ka vīram Maiklam Duglasam pret to nav nekādu iebildumu.

53 gadus vecā velsiešu aktrise par savu mīlestību pavēstīja svētdien, vērojot FIFA Pasaules kausa finālu futbolā.

Ketrīnas Zetas–Džounsas un Maikla Duglasa ģimenes dzīve

gallery icon

Taču daiļās aktrises jaunā aizraušanās nav radījusi krīzi viņas laulības dzīvē, jo pret vīrieti, kuru Ketrīna sakās mīlam, viņa izjūt dziļi platoniskas jūtas. Šis vīrietis ir slavenais argentīniešu futbolists Lionels Mesi.

Trīs dēlu vecāki - futbolists Lionels Mesi un viņa sieva skaistule Antonella

gallery icon

Ketrīna Zeta-Džounsa ar sajūsmu atzīmēja Argentīnas izlases uzvaru pār Franciju Pasaules kausa finālā Katarā un atzina, ka, lai gan viņa runā franciski un mīl šo Eiropas valsti, sirds jutusi līdzi dienvidamerikāņu komandai izšķirošajā spēlē.

Maikla Duglasa un Ketrīnas Zetas-Džounsas ģimene

gallery icon

Savā “Instagram” kontā aktrise padalījusies ar brīdi, kad Argentīnas izlase izcīnīja kausu. Aktrise fonā dzirdama skaļi dziedam “Ole, ole, ole!”, savukārt viņas “Instagram” stāstos redzamas vairākas argentīniešu kapteiņa fotogrāfijas.

Pie video Zeta-Džounsa pierakstījusi: “Labākā spēle, ko jebkad esmu redzējusi! Ziniet, es atbalstu Parīzes “Saint Germain”, brīnieties, kāpēc? Es mīlu franču valodu, arī tajā runāju, mana sirds pieder jums. Bet jums ir jāsaprot, ka es mīlu MESI.”

Turpinājumā viņa atzinās: “Un pats labākais? … Manam vīram pret to nav iebildumu. Tāpēc nevajag… Neraudiet par mani vai kādu citu, Argentīna! Ole!!!”

Vēlāk Ketrīna komentāru sadaļā papildināja sevis rakstīto, pajokojot: “Kāds puisis! Viņu nesatrauc mani Mesi plakāti pa visu māju… super forši.”

Šā gada novembrī Ketrīna un Maikls (78) atzīmēja kāzu 22. jubileju. Holivudā tas šķiet retums, abas pirmā lieluma kino zvaigznes ir kopā jau kopš pirmās tikšanās 1998. gadā.
Jubilejas reizē Ketrīna ar saviem soctīklu sekotājiem padalījās ar sirsnīgu ģimenes foto, kas uzņemts brīvdienu atpūtas laikā. Abi tajā skūpstās. Viņa ir redzama ar vasaras cepuri galvā, bet vīrs atpūtai nodevies bez krekla.

Pie attēla Ketrīna pierakstījusi: “22 gadi un viena diena! Mīlu tevi, mīļumiņ. Priecīgu gadadienu!”

Arī Maikls pauda publiskus mīlestības apliecinājumu sievai, atrādot divu fotogrāfiju kolāžu, kurā abi redzami savā kāzu dienā Ņujorkā smejamies un skūpstāmies.

Viņš rakstīja: “Priecīgu gadadienu manai mīļajai Ketrīnai! Es tevi tik ļoti mīlu.”

Ketrīna Zeta-Džounsa un Maikls Duglass attālināti rīkotajā “Zelta globusu 2021” ceremonijas vakarā

gallery icon

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa viesojas Parīzē 2022. gada rudenī

gallery icon