foto: AP/Scanpix
40 gadu vecumā pašnāvību izdarījis Elenas Dedženeresas līdzproducents "tWitch"
Sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa apskauj Stīvenu "TWitch" Bosu, ierakstot "The Ellen DeGeneres Show" Warner Bros.
Slavenības
2022. gada 15. decembris, 20:47

40 gadu vecumā pašnāvību izdarījis Elenas Dedženeresas līdzproducents "tWitch"

Jauns.lv

Elena Dedženeresa nākusi klajā ar paziņojumu par sava sarunu šova ilggadējā dīdžeja un līdzproducenta Stīvena "tWitch" Bosa nāvi, paziņojot, ka viņas sirds ir salauzta uzzinot par viņa nāvi.

"Man sāp sirds. "tWitch" bija tīra mīlestība un gaisma,” viņa rakstīja Instagram.

"Viņš bija mana ģimene, un es viņu mīlēju no visas sirds. Man viņš pietrūks. Lūdzu, sūtiet savu mīlestību un atbalstu Elisonai un viņu skaistajiem bērniem - Veslijam, Medoksam un Zajai.

Viņa sieva Elisone Holkere Bosa trešdien paziņojumā CNN apstiprināja, ka viņas vīrs miris 40 gadu vecumā.

Elena Dedženeresa pārdod māju, no kuras 2020. gada vasarā attālināti vadīja savu šovu

gallery icon

Saskaņā ar Losandželosas apgabala medicīnas eksperta teikto, viņš izdarīja pašnāvību.

Losandželosas apgabala koronera birojs pabeidza pārbaudi un trešdien publicēja ziņojumu par viņa nāvi.

Boss sāka savus dīdžeja pienākumus programmā “The Ellen DeGeneres Show” 2014. gadā, beidzot kļūstot par līdzproducentu un neregulāru līdzvadītāju.  

Laikā, kad daži šova darbinieki apsūdzēja Dedženeresu par toksisku darba vidi, Boss publiski nostājās savas draudzenes Dedženeresa pusē. 

"Mēs nevaram pārāk daudz par to runāt juridisku iemeslu dēļ, bet es teikšu tā, ka šeit ir bijusi mīlestība," Boss sacīja "Us Weekly".

Gatavojoties šova finālam šī gada sākumā, Boss ar mīlestību atskatījās uz savu laiku šovā, stāstot "Entertainment Tonight", ka atvadīšanās ir izaicinājums.

"Lietām ir sākums un tām ir beigas, bet es domāju, ka jo tuvāk beigām, jo grūtāk atvadīties, domājot, ka varbūt es vēl neesmu gatavs atvadīties," viņš teica.

"Bet tajā pašā laikā šī ir lietu dabiskā kārtība, un arī es to esmu teicis iepriekš, es vienkārši priecājos, ka mana draudzene sāks savu jauno nodaļu atlikušajā viņas ceļojumā," viņš piebilda. 

Kad pienāca laiks izrādei “Ellen” beigties, Dedženeress pārsteidza Bosu ar aizkustinošu veltījumu ēterā. Kādā brīdī viņa teica: "Nu, es nevēlos atvadīties."