foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Šķiršanās laikā Adelei bijusi vajadzīga "terapija piecas reizes dienā"
Adele.
Slavenības
2022. gada 13. decembris, 08:07

Šķiršanās laikā Adelei bijusi vajadzīga "terapija piecas reizes dienā"

Jauns.lv

Britu dziedātāja Adele atklājusi, ka, šķiroties no vīra Saimona Konecki, viņai bijušas nepieciešamas aptuveni "piecas terapijas sesijas dienā".

Dziedātāja par to nesen pastāstījusi sava šova “Weekends with Adele” laikā Lasvegasā, kad dziesmu starplaikos uzrunāja sanākušo publiku.

Adele atklāja, ka nesen atsākusi terapijas seansus. 2019. gadā, kad viņa šķīrusies no vīra, terapija bijusi viņas vienīgais glābiņš, uz ko viņa ļoti paļāvusies.

foto: WS/Express Syndication / Vida Press
Adele un Saimons Konecki 2015. gadā.

“Es atkal sāku terapiju, jo dažus gadus biju iztikusi bez tās. Man vajadzēja atsākt,” Adele paskaidrojusi sociālajos tīklos publiskotajos video fragmentos no koncerta. “Agrāk, kad es pārdzīvoju šķiršanos, es apmeklēju piecas terapijas sesijas dienā.”

foto: Aces / SplashNews.com/ Vida Press
Lasvegasā notiekošā rezidentūras šova “Weekends with Adele” reklāmas plakāts.

Paskaidrojot, kāpēc viņa atgriezusies pie terapijas, 34 gadus vecā dziedātāja sacīja: “ Es pārstāju justies atbildīga par savu uzvedību un lietām, ko saku. Bet tagad es to apmeklēju, jo gribu pārliecināties, ka pilnveidoju sevi katru nedēļu, lai būtu droša, ka varu sniegt jums visu.”

foto: BACKGRID/ Vida Press
Dziedātāja Adele “Brit Awards” balvu ceremonijas vakarā 2022. gada februārī.

2021. gada intervijā ar žurnāla “Vogue” britu izdevumam Adele atklāja, ka pēc septiņu gadu ilgas kopābūšanas abi ar Saimonu oficiāli noformēja attiecības 2018. gadā, bet izšķīrās jau tajā pašā gadā. Viņa laulības šķiršanas dokumentus iesniedza 2019. gadā, un process tika noslēgts 2021. gadā. Abi ar bijušo vīru spējuši saglabāt draudzīgas attiecības, lai kopīgi audzinātu savu desmit gadus veco dēlu Andželo.

foto: action press/ Vida Press
Adele ar dēlu Andželo 2016. gadā.

Adelei šobrīd izveidojušās romantiskas attiecības ar sporta aģentu Riču Polu. Šā gada augustā intervijā žurnālam “Elle” dziedātāja izteicās: “Es nekad neesmu bijusi tā iemīlējusies. Esmu kā apsēsta ar viņu.”

foto: Kyle Terada-USA TODAY Sports/Sipa USA/ Vida Press
Adele un Ričs Pols.

Adele “Brit Awards” balvu ceremonijas vakarā 2022. gada februārī

gallery icon

Dziedātāja Adele ar dēlu Andželo Losandželosas lidostā

gallery icon

Adele ar vīru Londonā, 2014. gada rudenī

gallery icon