foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - drāma Guči namā, Dveins Džonsons supervaroņa lomā un intrigu turpinājums
Režisora Ridlija Skota krimināldrāmas "Guči nams" centrā ir Patrīcija Redžiani un viņas plāns nogalināt savu bijušo vīru Mauricio Guči - slavenā modes dizainera un modes nama "Gucci" dibinātāja Gučio Guči mazdēlu. Patrīcijas lomā – popzvaigzne Lady Gaga.
TV
2022. gada 8. decembris, 17:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - drāma Guči namā, Dveins Džonsons supervaroņa lomā un intrigu turpinājums

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties drāmu "Guči nams", supervaroņu filmu "Melnais Ādams" un seriālu "Intrigante: Jaunā paaudze".

Par slepkavību, greznību un alkatību

Filmas "Guči nams" ("House of Gucci") scenārijs veidots, balstoties uz 2001. gadā izdoto grāmatu "Guči nams: sensacionāls stāsts par slepkavību, ārprātu, greznību un alkatību".

Režisora Ridlija Skota krimināldrāmas centrā ir Patrīcija Redžiani un viņas plāns nogalināt savu bijušo vīru Mauricio Guči - slavenā modes dizainera un modes nama "Gucci" dibinātāja Gučio Guči mazdēlu. Patrīcijas lomā – popzvaigzne Lady Gaga.

Filmu, kas tika pie "Oskara" nominācijas kategorijā "Labākais grims un matu sakārtojums", skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli".

Sendievs mūsdienās

Pirms gandrīz pieciem tūkstošiem gadu Melnais Ādams iemantoja visuvareno sendievu spējas, bet teju uzreiz nonāca ieslodzījumā. Tagad viņš ir atbrīvots no pasaulīgajām važām un gatavs mūsdienu pasauli iepazīstināt ar savu īpatnējo izpratni par taisnīgumu.

"Melnais Ādams" ir kārtējā filma mūsdienu Holivudas supervaroņu pasaulē – balstīta "DC Comics" komiksu varoņu piedzīvojumos. Precīzāk sakot, tā ir 2019. gadā iznākušās, kritiķu nenozākātās un kases ieņēmumos 360 miljonus dolāru nopelnījušās "Shazam!" spinofs jeb atvasinājums. Ne viens vien kino apskatnieks izsaka šādu pieņēmumu – tā kā filmas "Melnais Ādams" notikumi risinās "DC" komiksu varoņu kinopasaulē, tad pavisam reāla taču ir Dveina Džonsona atveidotā varoņa tikšanās ar Supermenu! Kas par to sakāms Džonsonam? Dveins apņēmīgi sper soli vēl tālāk un puspajokam apgalvo, ka filma "Melnais Ādams" tikai tāpēc vien radīta, lai atvērtu jaunu lappusi "DC" kinopasaulē, kurā pavisam noteikti būs šo divu supervaroņu satikšanās. “Es tik ļoti gribēju, lai visi uzzina par Melno Ādamu. Pirms diviem gadiem pasaulei nebija ne jausmas, ka tāds ir. Nu mēs zinājām, bet lielākā daļa gan ne,” nosmej kinozvaigzne. Viņš arī apgalvo – protams, ņems vērā skatītāju vēlmes: “Es gribu, lai fani zinātu, ka viņos mēs ieklausāmies. Nevari, protams, vienmēr dot viņiem visu, ko tie vēlas, bet ziniet, ka jūs tiekat uzklausīti!”

Intrigas nebeidzas

Turpinās aizraujošais seriāls "Intrigante: Jaunā paaudze" ("Gossip Girl")!

Ir klāt vidusskolas vecāko klašu skolēnu otrais semestris, un Intrigante neatstāj nevienu akmeni neapgrieztu, lai kontrolētu Manhetenas elites skandalozo dzīvi. Viņa ir iemācījusies vienu vai divas lietas – ko viņas auditorija vēlas, to saņems. Viņai ir pienācis laiks uzsildīt to, kas līdz šim ir sildījies uz lēnas uguns. Vecie ienaidnieki, jauni sabiedrotie, nemitīgi mainīgas smiltis – šajā semestrī karaliene var būt tikai viena, un līdz mācību gada beigām visi zinās, kur ir apglabāti ķermeņi un kurš turēja lāpstu.