foto: Vida Press
Rita Ora, Naomi Kempbela un citas slavenības žilbina "Fashion Awards" balvu ceremonijas vakarā. FOTOGALERIJA
Amanda Holdena, Naomi Kempbela, Rita Ora un Maija Džama.
Sarkanais paklājs
2022. gada 6. decembris, 16:11

Rita Ora, Naomi Kempbela un citas slavenības žilbina "Fashion Awards" balvu ceremonijas vakarā. FOTOGALERIJA

Jauns.lv

Dziedātāja Rita Ora un supermodele Naomi Kempbela bija to zvaigžņu skaitā, kas pirmdien kāpa uz sarkanā paklāja, lai ar vērienu atzīmētu Britu modes balvu pasniegšanas ceremoniju “Fashion Awards” Londonā.

2022. gada britu modes balvu ceremonijas “Fashion Awards” vakarā uz sarkanā paklāja ar saviem stilīgajiem tērpiem dižojās tādas slavenības kā Naomi Kempbela, Rita Ora, Amanda Holdena, Lilija Džeimsa, Maija Džama un citas.

Slavenības britu “Fashion Awards 2022” ceremonijas vakarā

gallery icon

Pasākumā, kas pirmdien notika Karaliskajā Albertholā Londonā, tika apzināti un godināti dizaineri un modes industrijas līderi, sākot no privātpersonām līdz zīmoliem un uzņēmumiem, kas ar savu radošumu un iztēli beidzamā gada laikā ir izlauzuši jaunus ceļus modes pasaulē.

Prestižo pasākumu apmeklēja kā modes mākslinieki, tā modeles, dziedātājas, aktrises un influenceres. Ceremonijas apmeklētājiem šī bija arī iespēja izrādīt godu modes industrijai, demonstrējot savu personīgo stila izjūtu uz sarkanā paklāja.

52 gadus vecā supermodele Naomi Kempbela bija viena no žilbinošākajām pasākuma apmeklētājām. Viņa “Fashion Awards” ceremonijas vakaram izvēlējusies elegantu drapētu sudraba krāsas vakartērpu, kas akcentēja viņas aizvien ideālo figūru.

foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Naomi Kempbela.

Neraugoties uz sudraba mirdzumu, līdz zemei garās kleitas stils bija atturīgs, vien ar nelielu diagonālu izgriezumu dekoltē zonā, kā arī apmetņa stila piedurknēm.

Vēršot galveno uzmanību uz tērpu, Naomi savus tumšos matus bija iztaisnojusi un atstājusi vaļējus, ļaujot tiem krist pāri mugurai un nepiesedzot tērpu tā priekšpusē.

32 gadus vecā dziedātāja Rita Ora turpretī bija izraudzījusies ļoti pikantu koptēlu. Viņa acīmredzami bija sekojusi moto “mazāk ir vairāk” un izvēlējusies pilnībā caurspīdīgu augumam piegulošu kleitu, kas visu skatieniem atsedza viņas apakšveļu.

foto: Marechal Aurore/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Rita Ora.

Tērpa augšdaļā krūštura bļodiņas savienoja divas metāla sirdis. Kleitas caurspiedīgais audums bija piešūts pie krūštura un garumā sniedzās līdz dziedātajas potītēm, atsedzot arī mākslinieces miniatūrās bikini biksītes. Neraugoties uz drosmīgo kleitas izvēli, klātesošo uzmanību piesaistīja neparastais meikaps, ar īpašu ādas protēžu palīdzību akcentētās acis, kas viņas sejai piešķīra spārnu formu.

foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Rita Ora.

51 gadu vecā “Britain’s Got Talent” žūrijas pārstāve Amanda Holdena izvēlējusies spilgti sarkanu nāriņas stila kleitu no PVC materiāla, kas akcentēja viņas figūru.

foto: IPA/Sipa USA/ Vida Press
Amanda Holdena.

Savukārt 33 gadus vecā aktrise Lilija Džeimsa izvēlējusies gaisīgu tilla tērpu ar volāniem, kur caurspīdīgais materiāls svārku daļā atsedza viņas slaidās kājas visā to garumā.

foto: AlanDWest / BACKGRID/ Vida Press
Lilija Džeimsa.

Ja Lilija Džiemsa bija izvēlējusies baltu tērpu, tad 28 gadus vecā TV personība Maija Džama tieši pretējo krāsu – melnu. Vakara vadītāja bija ģērbusies korsetes stila kleitā bez lencītēm, kas akcentēja viņas sievišķos dotumus, bet tērpa platā josta vērsa uzmanību uz viņas slaido vidukli. Koķeto tērpu viņa bija papildinājusi ar smagnēju kaklarotu un cepuri platām malām.

foto: Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Maija Džama.

Pasākumu apmeklēja arī supermodeles Keitas Mosas meita Lila Greisa Mosa Haka.

foto: Rune Hellestad/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Lila Greisa Mosa Haka.