Pārsteidzošs pētījums. Vai "Dejo ar zvaigzni" rezultāti jau ierakstīti dalībnieku sejās?
Fenotipologs Māris Belte Kasjauns.lv ar savu eksperta aci vērtē, vai šova dalībnieku panākumi jau bija ierakstīti viņu sejās.
2015. gada 24. aprīlis, 12:22

Pārsteidzošs pētījums. Vai "Dejo ar zvaigzni" rezultāti jau ierakstīti dalībnieku sejās?

Jauns.lv

Fenotipologs Māris Belte, izpētot TV šova „Dejo ar zvaigzni 4” dalībnieku seju iezīmes un fenotipoloģiskās pazīmes, vērtē: vai tas jau ir sejās ierakstīts, kuram pārim deju laukumā veiksies spoži, kuram panākumi garantēti, bet kurā pārī nu galīgi salikti ne tie dalībnieki.

Fenotipoloģija ir zinātne, ar kuras palīdzību pēc sejas vaibstiem iespējams noteikt ģenētiski ieprogrammētās cilvēka rakstura īpašības. Šādā veidā speciālists var noteikt arī partneru saderību. Fenotipologs Māris Belte, kurš zināms arī kā grāmatas „Redzēt raksturu” autors un psihoterapeits, analizē deju šova dalībnieku pārus.

Liene Greifāne un Viktors Haritonovs

Liene var būt reizēm kaitinoša ar savu „uzvilkšanos”. Par laimi, partneris ir ļoti tolerants un mierīgs. Lieliski kompensē un papildina viens otru.

Evija Skulte un Raimonds Andersons

Aktrisei kā jau aktrisei, jātēlo sava loma. Partneris ir diezgan mērķtiecīgs, prasīgs un arī ar ļoti labām spējām pielāgoties. Kopīga mērķa vārdā šis pāris var sasniegt ļoti daudz, pat bez īpašām simpātijām vienam pret otru.

Gints Grāvelis un Liene Tarana

Pāris, kur abi spēj pielāgoties viens otram. Gints gan ir samērā stūrgalvīgs, tāpēc reizēm ar viņu var būt grūtības. Taču, ja atrasts kopsaucējs, viss var būt pat ļoti OK. Partnere ir diezgan temperamentīga un emocionāla. Domāju, ka Gints apzinās – nevajag lieki kaitināt.

Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska

Šajā pārī nenoliedzami dominē Martiņš Oliņš. Partnerei atliek tikai piekāpties. Domāju, ka to viņa arī spēj, lai gan tas nav viegli – Mārtiņš reizēm var būt provokatīvi tiešs un pat netaktisks.

Svetlana Leva un Mārtiņš Kagainis

Diezgan saskanīgs pāris – abi ir romantiski un mākslinieciski, taču Svetlana ir stūrgalvīgāka un valdonīgāka, ar tendenci reizēm pārspīlēt. Kamēr vīrietis piekāpsies, viss būs kārtībā.

Lolita Novikova un Andris Antuzevičs

Šajā pārī Lolita nenoliedzami dominē. Partnerim grūti tikt ar viņu galā. Viņš ir diezgan stūrgalvīgs un pedantiski uzstāj uz savu viedokli, ko šajā tandēmā realizēt ir gandrīz neiespējami.

Ansis Pūpols un Lesia Bogačova

Ansis ir tiešāks un konkrētāks par savu partneri. Noteikti mēģinās dominēt. Partnere ir diezgan emocionāla, pastāv risks, ka var apvainoties.

Aleksandrs Sokolovs un Marta Kalēja

Šajā pārī neapšaubāmi pārāka ir Marta, kura skaidri zina, ko grib, un to arī sasniegs. Tikmēr Aleksandram var traucēt pārspīlētas rūpes par savu autoritāti, nepieciešamība gūt atzinību un baudkāre.

Elmārs Tannis un Elza Pole

Saderība tīri laba, ja neņem vērā, ka partnere var reizēm būt diezgan stūrgalvīga. Elmāram raksturīgs kreatīvi nestandarta piegājiens, taču var traucēt vēlme sevi nepārpūlēt. Kājas trauma viņu izglāba.

Diāna Kubasova un Kārlis Kemlers

Diānas partneris varētu būt pārāk tiešs un prasīgs, bez liekas ceremonēšanās, ko viņa uztver kā personīgu apvainojumu. Pārlieku liela emocionalitāte un vēlme spēlēt pirmo vijoli var traucēt šīm attiecībām.

Anna Lieckalniņa un Jānis Strēlnieks

Anna ir diezgan izteikta līdere – emocionāla un ar augstu pašapziņu. Var būt pārāk piekasīga attiecībā uz sīkumiem, kas var partneri nokaitināt. Abiem ne pārāk stipri nervi, un tendence stresa situācijā rīkoties agresīvi. Domājams, viņa viņu „noveda”.


Kasjauns.lv/foto: Mārtiņš Ziders, Anete Janševica, TV3 publicitātes foto