foto: Keith Mayhew / SOPA Images/Sipa / Vida Press
Prinča Harija bijusī draudzene Kresida Bonasa pirmo reizi kļuvusi par māmiņu
Kresida Bonasa.
Slavenības
2022. gada 30. novembris, 11:31

Prinča Harija bijusī draudzene Kresida Bonasa pirmo reizi kļuvusi par māmiņu

Jauns.lv

Prinča Harija bijusī draudzene Kresida Bonasa ar vīru Hariju Ventvortu-Stenliju sagaidījuši pasaulē savu pirmdzimto. Pāris apprecējās 2020. gadā.

Paparaci šonedēļ nofotografējuši pāri kopā ar jaundzimušo mazuli, kad ģimene ar ratiņiem pastaigājās Londonas rietumos.

Izdevuma “DailyMail” žurnālists Ričards Īdens norādījis, ka Kresida Bonasa un viņas vīrs Harijs Ventvorts-Stenlijs pagaidām vēl nav paziņojuši ne bērna dzimumu, ne viņa vārdu.

foto: CAMERA PRESS/Paul Ratcliffe / Vida Press
Kresida Bonasa ar tolaik vēl līgavaini Hariju Ventvortu-Stenliju 2019. gadā, apmeklējot dziedātājas Elijas Gouldingas kāzas.

Britu aktrise un modele Kresida un viņas ilggadējā mīlestība Harijs Ventvorts-Stenlijs (abiem 33) apprecējās privātā laulību ceremonijā 2020. gada jūlijā. Seriāla “White House Farm” zvaigzne, kuru no 2012. gada līdz 2014. gadam vienoja romantiskas attiecības ar britu princi Hariju, salaulājās ar nekustamo īpašumu aģentu Ventvortu-Stenliju, klātesot vien nelielam skaitam viesu.

Tā paša gada janvārī intervijā žurnālam “ES Magazine” Kresida atklāja savus sākotnējos kāzu plānus un to, kā vēlas atzīmēt savu lielo dienu salīdzinoši pieklusināti.

Prinča Harija draudzene Kresida Bonasa

gallery icon

“Man nebūs milzīgu kāzu, tas nav mūsu stilā,” viņa paskaidroja. “Mēs neesam tradīciju cilvēki, kaut arī Harijs [Ventvorts-Stenlijs] bildinājumu izteica tradicionāli. Tomēr es nekad netiku aizdomājusies par to, kā mani kāds bildinās. Un es nevēlos kuplo kleitu. Sievietes tajās  izskatās skaisti, bet es nedomāju, ka man tā piestāvētu.”

Kresida par saderināšanos ar Hariju ar prieku paziņoja 2018. gada augustā, četrus gadus pēc tam, kad abi atjaunoja romantiskās attiecības. Tiek uzskatīts, ka abi iepazinās, kad bija Līdsas universitātes studenti; viņi īsu laiku satikušies, bet tad īpašumu attīstītājs uz gadu devies prom uz Argentīnu.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Kresida Bonasa ierodas uz prinča Harija kāzām Vindzorā 2018. gada maijā.

Pēc sarautajām attiecībām ar Hariju Ventvortu-Stenliju tolaik 23 gadu vecā Kresida uzsāka divus gadus ilgas attiecības ar citu Hariju – Lielbritānijas princi. Abus 2012. gada maijā iepazīstinājusi prinča māsīca princese Eiženija. Kresida un princis Harijs arī pēc šķiršanās saglabājuši draudzīgas attiecības, un Kresida bija viena no lūgtajām viešņām prinča un viņa līgavas Meganas Mārklas kāzās Vindzorā 2018. gada maijā.

2022. gada jūlijā žurnālam “The Spectator” Kresida atklāja, ka ir māmiņas cerībās.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Kresida Bonasa šā gada septembrī.