foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Olīvija Vailda vīlusies Harijā Stailsā, jo cerējusi, ka “viņi tiks galā ar problēmām”
Harijs Stailss un Olīvija Vailda.
Slavenības
2022. gada 24. novembris, 06:08

Olīvija Vailda vīlusies Harijā Stailsā, jo cerējusi, ka “viņi tiks galā ar problēmām”

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Harijs Stailss un Olīvija Vailda ir “iepauzējuši” ar savu divus gadus ilgušo romānu, lai gan filmas “Don't Worry Darling” režisore cerējusi, ka viņiem izdosies “atrisināt esošās problēmas”.

Runā, ka Olīvija Vailda esot “vīlusies” pēc tam, kad pieņemts “grūtais” lēmums uz laiku pārtraukt divus gadus ilgušās romantiskās attiecības ar dziedātāju Hariju Stailsu.

Pāris, kurš sāka satikties pēc iepazīšanās filmas “Don't Worry Darling” uzņemšanas laukumā,
pieņēmuši abpusēji draudzīgu lēmumu pārtraukt attiecībās pēc tam, kad sapratuši, ka šobrīd viņu prioritātes ir atšķirīgas.

Kāds pārim tuvs paziņa izteicies, ka 38 gadus vecajai aktrisei un režisorei šī šķiršanās bijusi smaga, jo viņa cerējusi, ka “tiks kopīgi galā” ar visām problēmām, kādas bija radušās attiecībās ar 28 gadus veco Hariju Stailsu.

“Šķiršanās Olīvijai bija grūta. Viņiem bija dažas problēmas, bet Olīvija domāja, ka abi kopīgi tiks ar tām galā.”

“Viņa ir vīlusies. Tomēr situācija ir sarežģīta,” paziņa norādījis slavenību žurnālam “People”.

Izskanējusi informācija, ka bijušie mīļotie “netur ļaunu prātu” viens uz otru pēc šķiršanās, turklāt kāds cits paziņa norādījis, ka šobrīd abiem šis bijis pareizākais lēmums.

“Harijs nepameta Olīviju vai otrādi. Šīs ir garākās attiecības, kādas Harijam jebkad bijušas, tāpēc ir skaidrs, ka viņus vieno īpaša saikne.”

“Viņi ir paņēmuši pārtraukumu. Ir grūti saglabāt attiecības, ja viņš nākamgad apceļos visus kontinentus [ar koncertturneju], bet Olīvijai ir darbs [Losandželosā] un rūpes par viņas bērniem.”

“Šis ir pareizākais viņiem lēmums viņiem abiem,” paziņa par abu šķiršanos izteicies portālam PageSix.

2020. gada novembrī Olīvija izšķīrās no sava līgavaiņa un abu bērnu tēva aktiera Džeisona Sudeikisa un pēc tam atrada savu jauno mīlestību Hariju.

Olīvija Vailda mīļojas pludmalē ar līgavaini Džeisonu Sudeikisu

gallery icon

Harijs un Olīvija pirmo reizi kā pāris apmeklēja draugu kāzas 2021. gada janvārī un kopš tā laika viņu attiecības kļuva jo dienu, jo ciešākas.