Atklāts noslēpums, kādēļ Silova ar Āmani spocīgi vada TV šovu
Paskatieties TV šova „Dejo ar zvaigzni” vadītāju Maijas Silovas un Jāņa Āmaņa sejās! Ekspertiem tur viss ir skaidrs, kāpēc šovu vadīšana ir tāda, kāda ir.
2015. gada 26. aprīlis, 12:54

Atklāts noslēpums, kādēļ Silova ar Āmani spocīgi vada TV šovu

Jauns.lv

Lai arī TV šova „Dejo ar zvaigzni” vadītāju duets – stila ikona Maija Silova un aktieris Jānis Āmanis – centās uzlabot spējas sastrādāties tandēmā, iztiekot bez neveiksmīgām asprātībām, sabiedrība viņus peļ un kritizē. Izrādās, iemesls jokainajai vadīšanai meklējams viņu nesaderībā.

Fenotipologs Māris Belte, izpētot dejošanas šova vadītāju seju iezīmes un fenotipoloģiskās pazīmes, konstatējis: „Šajā tandēmā Maija ir spēcīgāka. Viņai piemīt izteikts valdonīgums un plēsoņas instinkti, kas palīdz sasniegt savus mērķus. Uz viņas valdonīgumu norāda acu un uzacu forma, izteikti vaigu kauli, plats smaids, uz priekšu izvirzīts apakšžoklis, kā arī samērā stingri sakniebtas lūpas.”

Savukārt Āmanim ir salīdzinoši garš deguns. „Deguns ir emocionālās sfēras rādītājs.

Šādi cilvēki ir jūtīgi, arī romantiski, viegli apvainojas. Kombinācija ar salīdzinoši ļenganām lūpām, kas liecina par ne pārāk stingru raksturu, un mīmikas sasprindzinājums zem acīm uz vaigu kauliem, var liecināt par pārspīlētu vēlmi pēc atzinības un satraukumu par personīgo autoritāti.

Āmanis zaudē ar savu pārlieko jūtīgumu, pārspīlēto vēlmi pēc atzinības un tendenci saasināti uztvert savas partneres aktivitātes kā uzbrukumu viņa pašcieņai. Tad nu lieki cenšas savu autoritāti spodrināt.... Maija ir daudz racionālāka, viņa zina savu vērtību, un necenšas kaut ko ļoti mainīt.

Ja Āmanis to uztvertu bez kompleksiem, un kā profesionālis pieskaņotos, viss būtu kārtībā. Taču viņš "izvēlas" spītīgi apvainoties un cenšas turēt savu līniju, cerībā izpaust savu pārākumu.

Patiesībā ar to zaudē visi, visvairāk viņš pats. Arī Maija nav nemaz tik nevainīga, un šad tad pielej eļļu ugunī,” atklāj Māris Belte.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders, no Māra Beltes privātā arhīva