foto: picture alliance / Ik Aldama/Scanpix
"Es varētu dzert kā īru jūrnieks" - bijušās Francijas pirmās lēdijas atzīšanās
Karla Bruni Milānas modes nedēļā 2022. gada septembrī.
Slavenības
2022. gada 18. novembris, 18:26

"Es varētu dzert kā īru jūrnieks" - bijušās Francijas pirmās lēdijas atzīšanās

Jauns.lv

Supermodele, dziedātāja un bijusī Francijas pirmā lēdija Karla Bruni sniegusi interviju žurnālam "Elle", ku pastāstījusi par attiecībām ar 67 gadus veco Nikolā Sarkozī un nemīlestību pret veselīgu dzīvesveidu.

Intervijā 54 gadus vecā Karla Bruni atzīst, ka vienmēr sapņojusi būt slavena un ticējusi saviem panākumiem. Sevi viņa uzskata par veiksmīgu cilvēku un saka, ka viņai paveicies, arī privātajā dzīvē: savu vīru zvaigzne dēvē par "uzticamāko cilvēku", kādu viņa jebkad satikusi.

Pēc Karlas teiktā, pirms tikšanās ar politiķi viņa baidījusies no nopietnām attiecībām, taču 2007. gadā iepazinusies ar Sarkozī un jau pēc dažiem mēnešiem apprecējusies ar viņu. "Lielā mīlestība ir sava veida patvērums: ja mēs to zaudējam, mēs vienkārši zaudējam dzīvību," saka Bruni.

Viņasprāt, mīlot un koncentrējoties uz cilvēku, "dzīve kļūst nemierīga", savas jūtas pret vīru viņa raksturo ar vārdu |atkarība". "Pa visiem šiem gadiem nekas īpaši nav mainījies, pat fiziskajā ziņā viss joprojām ir apbrīnojami," pastāstīja Bruni.

Karla atzīst faktu, ka gūt panākumus viņai palīdzējis skaistums, taču viņa ir pārliecināta: "liesmas iekšā" ir daudz svarīgākas par ārējo pievilcību.

Ar šo iekšējo uguni, pēc slavenības teiktā, viņai viss ir kārtībā, tomēr arī izskatam viņa velta ne mazums laika un spēka: saka, ka nav sajūsmā par nepieciešamību divas stundas dienā sportot un līdz minimumam samazināt alkohola daudzumu. "Ja nebūtu jādomā par veselību un jāturas pie šīs neprātīgās atturības, es varētu dzert kā īru jūrnieks," atklāj Bruni.

Karla bija viena no pieprasītākajām modelēm 1990. gados līdzās Naomi Kempbelai, Klaudijai Šiferei, Lindai Evangelistai un citām supermodelēm. Karlas ārējais izskats arī šodien paliek viens no etaloniem modes industrijā.

Karla Bruni un Nikolā Sarkozī apprecējās 2008. gadā, tobrīd Sarkozī jau ieņēma Francijas prezidenta amatu. Kāzas viņi svinēja Elizejas pilī. 2011. gadā laulātajiem piedzima meita Džūlija.

Karla Bruni un Nikolā Sarkozī

Bijušais Francijas pirmais pāris Karla Bruni un Nikola Sarkozī. Eksprezidentam būs jāstājas tiesas priekšā apsūdzībās korupcijā un varas ļaunprātīgā izmantošanā, ...

gallery icon