foto: ddp/James Shaw / Avalon / Vida Press
"Es jutos kā mazs bērns." Brendans Freizers atklāj rūgto iemeslu, kā dēļ viņš neapmeklēs Zelta globusa balvu ceremoniju
Aktieris Brendans Freizers
Slavenības
2022. gada 17. novembris, 22:31

"Es jutos kā mazs bērns." Brendans Freizers atklāj rūgto iemeslu, kā dēļ viņš neapmeklēs Zelta globusa balvu ceremoniju

Jauns.lv

Aktieris Brendans Freizers (53) paziņojis, ka nākamgad neapmeklēs Holivudas Zelta globusa balvu pasniegšanas ceremoniju, jo Holivudas Ārzemju preses asociācijas, kas pasākumu organizē, bijušais prezidents reiz aktierim uzmācies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sagaidāms, ka slavenais aktieris, kurš plašāku atpazīstamību ieguva, filmējoties filmās "Mūmija", varētu iegūt Zelta globusa balvu par sniegumu psiholoģiskajā drāmā "The Whale".

2018. gadā Freizers paziņoja, ka Filips Bērks, kādreizējais Holivudas Ārzemju preses asociācijas vadītājs, 2003. gadā apčamdījis viņa dibenu.

Aktieris pauda, ka šis incidents licis viņam justies ļoti atstumtam, un Freizers pat pametis novārtā aktiera karjeru.

foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Brendans Freizers 2004. gadā

Arī pati Holivudas Ārzemju preses asociācija apstiprinājusi, ka Bērks "nepiemēroti pieskāries" Freizeram, taču to "bija paredzēts uztvert kā joku, nevis kā seksuālu uzmākšanos".

Nesenā intervijā Freizeram jautāts, vai viņš dosies uz nākamā gada Zelta globusu pasniegšanas ceremoniju, ja tiks uzaicināts, un Freizers atbildējis noraidoši. "Man ir vairāk vēstures ar Holivudas Ārzemju preses asociāciju, nekā cieņas pret to. Nē, es nepiedalīšos," atbildēja aktieris. "Tas ir vēstures dēļ. Un mana māte neizaudzināja liekuli. Mani var dēvēt par daudz ko, bet ne liekuli."

Brendans Freizers uz ekrāniem un dzīvē

gallery icon
60

2003. gada incidents noticis kādā pasākumā Beverlihilsas viesnīcā, un Freizers iepriekš intervijā atklājis, ka jutis Bērka pirkstu uz savas pēcpuses, kad viņš sācis to "kustināt".

"Es jutos slikti," aktieris sacīja 2018. gadā. "Es jutos kā mazs bērns. Man šķita, ka manā kaklā sakāpj kamols. Man likās, ka raudāšu."

Bērks Freizeram pēc notikušā atvainojies, bet norādījis, ka tas nenozīmē, ka viņš atzīstas jebkādā pārkāpumā. "Ja esmu izdarījis kaut ko, kas sarūgtināja Freizera kungu, tas nebija tā domāts, un es atvainojos," 2018. gadā sacīja Berks.

Par notikušo Bērkam nekāds disciplinārsods netika piemērots, bet viņš no Holivudas Ārzemju preses asociācijas tika izslēgts 2021. gadā, pēc tam, kad publicēja rakstu, kurā "Black Lives Matter" kustību aprakstīja kā "rasistisku naida grupu".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās