foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - Emī un Rū piedzīvojumi, Shipsea koncerts un labākās pašmāju filmas
Kadrs no filmas "Māsas".
TV
2022. gada 17. novembris, 19:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - Emī un Rū piedzīvojumi, Shipsea koncerts un labākās pašmāju filmas

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties raidījuma "Emī un Rū" jauno sezonu, koncertu "Shipsea. Apgaismo mani" un daudz jo daudz latviešu filmu. Svētki taču!

Emī un Rū jaunie piedzīvojumi

Raidījuma "Emī un Rū" ceturtā sezona mazajiem skatītājiem sagādās ne vienu vien pārsteigumu.

Kadri no detektīvseriāla “Emī un Rū” filmēšanas

Kadri no pašmāju detektīvseriāla “Emī un Rū” filmēšanas.

gallery icon
40

Emīlija Kājiņa dodas prom uz Bermudu salām, tāpēc uztic Emīlijai un Rūdim D.A.R.I.L. pagraba atslēgas – gadījumam, ja iestājas SOS situācija. Lai pieskatītu pamesto māju, no Brazīlijas atgriežas misters Boliņš, kas prombūtnes laikā atradis jaunu dzīvesziņu un nu sevi sauc par Balonusu Pūšpagaisusu.

Kamēr Emī vēl aizvien ir precīza kā pulkstenis un vienmēr gatava risināt Palauža dotos uzdevumus, Rū kļuvis vēl aizmāršīgāks, jo pievērsies mūzikai un tagad dzied grupā Rozā astoņkājis. Pie apvāršņa parādās ekstravagantā zinātniece Doloresa Oliņa, kas Rūdi mudina pamest muzicēšanu un pievienoties Jauno zinātnieku akadēmijai un paralēli dzen pēdas kādam mīklainam zinātniekam vārdā Emīls. Savukārt Palauzis ziņo, ka Čimpiņ-Rimpiņ aģentūrai uzglūn ļaunie spēki! Kas tie tādi? Un kā tie saistīti ar pagraba slepenajā ejā atrodamo mistisko ierīci? Emī un Rū to centīsies noskaidrot!

Shipsea un draugi

Koncertā "Shipsea. Apgaismo mani" dzirdams ļoti personīgais, pieredzes stāstos un notikumos balstītais jaunais albums Apgaismo mani ar 11 īpašiem stāstiem – oriģināldziesmām.

Shipsea un domubiedru koncerts

2018. gada 23. oktobrī jaunās mūzikas festivāla "Arēna" ietvaros VEF Kultūras pils lielajā zālē notika mūziķa Shipsea un viņa domubiedru ...

gallery icon
77

Koncerta otro daļu piepildīs Jāņa Šipkēvica muzikālās dzīves laikā piedzīvotais un radītais – no kosmiskajiem pirmsākumiem līdz pat Instrumentiem un draudzībām, kuras papildinājušas un piepildījušas muzikālo ceļojumu. Koncertā viesosies Aminata, Ūga, kā arī citi ļoti īpaši draugi un talanti.

Svinam kopā!

Valsts svētku nedēļā – labākās pašmāju filmas!

"Tet TV+" sadaļā "Latviešu filmas" skatāmas gan leģendāras un iemīļotas, gan pavisam jaunas filmas.

"Upurga", "Tēvs nakts", "Jelgava ’94", "Baltu ciltis", "Melānijas hronika", "Kriminālās ekselences fonds", "Gads pirms kara", "Oļegs", "Bedre", "Melbārdis" un "Stupelis". Tāpat "Vārnu ielas republika", "Tās dullās Paulīnes dēļ", "Motociklu vasara", "Ceplis", "Vella kalpi", "Dvēseļu putenis", "Cilvēka bērns" un daudzi jo daudzi citi pašmāju kinodarbi.

Ļaudis steidz lūkot Lindas Oltes spēlfilmas "Māsas" pirmizrādi

gallery icon
110

Tā stāsta par bērnunamā uzaugušām māsām Anastasiju un Diānu, kurām rodas iespēja tikt adoptētām amerikāņu ģimenē. Filmas galvenā varone ir dumpinieciskā Anastasija, kura ir pārliecināta, ka viņai nekādi adoptētāji nav vajadzīgi. Kad meitene uzzina savas bioloģiskās mātes Allas atrašanās vietu, Anastasija nolemj darīt visu, lai atjaunotu kontaktu un iemantotu mammas mīlestību.