Trakā pasaule
2022. gada 16. novembris, 06:15

Keitas Mosas vajātājs atzinies savu vecāku nonāvēšanā

Jauns.lv

Keitas Mosas vajātājs, kurš pamatīgi pārbiedēja slaveno modeli pēc tam, kad pie viņas mājas atstāja pudeli šampanieša un operas spoka masku, tiesā atzinies, ka nogalinājis savus vecākus.

2019. gadā Viljams Voringtons pie Mosas mājām atstāja pudeli šampanieša, torti, mākslīgu un īstu saulespuķi un metāla ķiveri. Vēlāk viņš tajā pašā adresē atstāja operas spoka masku. Pēc šiem notikumiem vīrietim aizliegts tuvoties modelei vai viņas mājai.

Tagad izrādījies, ka 40 gadus vecais Voringtons nogalinājis savu 67 gadus veco tēvu Klaivu un 73 gadus veco māti Valēriju.

Voringtons no Čeltnemas bija noliedzis apsūdzības slepkavībā, bet atzinies savu vecāku nogalināšanā vakar tiesas sēdē Bristolē.

Voringtona vecāki, kuri bija šķīrušies, atrasti miruši divās atsevišķās adresēs Glosterā šā gada 2. marta rītā.

foto: Gloucestershire Police / SWNS/Scanpix
Viljama Voringtona vecāki - Klaivs un Valērija Voringtoni.

17. februārī Voringtons tika aizturēts, kad ar nazi uzbruka savai mājsaimniecei, vēsta "Daily Mail".

Viņš tika nogādāts psihiatriskajā iestādē Glosterā. Taču 1. marta pēcpusdienā Varingtons eskorta pavadībā atstāja iestādi un devās uz tuvējo degvielas uzpildes staciju, kurš iegādājās šampūnu un saņēma 100 mārciņu atlikumu. 

Vēlāk tajā pašā vakarā vīrietim izdevās atstāt iestādi neuzraudzītam. Pirms iestādes darbinieki paspēja sazināties ar policiju, Varingtons jau bija iekāpis taksī un devies uz savas mātes māju, kur sadūra viņu kaklā. No gūtajām traumām sieviete mira.

Voringtons pēc tam devās uz sava tēva māju, kur sāka dauzīties pie ārdurvīm, pamodinot kaimiņus. Iedzīvotāji dzirdējuši sirmo kungu kliedzam: "Kāpēc tu to dari?" Pirms slepkavības Voringtons tēvu nolamājis un sacījis, ka izbaudīs notiekošo.

Drīz vien notikuma ieradusies policija, kas mājā atradusi vīrieša līķi, bet slepkava viss noklāts asinīs aizturēts turpat uz ielas.

Kopš tā laika viņš atrodas Brodmoras slimnīcā, kas ir augstas drošības psihiatriskā iestāde.

Paziņojumā, kas nolasīts Voringtona notiesājošajā tiesas sēdē, ģimene sacīja, ka Voringtona psihiskā veselība pasliktinājusies jau pēdējo desmit gadu laikā, vainojot nepilnības psihiatriskajā aprūpē.

"Mūsu bailes apstiprinājās, kad mūsu vecākus brutāli noslepkavoja brālis Viljams Voringtons. Sāpes zaudēt vecākus ir neizmērojamas, un mēs tās izjutīsim katru dienu līdz mūža galam."

Britu modes ikona Keita Mosa

gallery icon