foto: no privātā arhīva
Par tēvu kļuvis motokrosa meistars Matīss Karro
“Tas ir mans puika! Nav labākas sajūtas!” gavilē Matīss Karro.
Slavenības
2022. gada 14. novembris, 06:09

Par tēvu kļuvis motokrosa meistars Matīss Karro

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Par neseno izbalsošanu no šova "Dejo ar zvaigzni!" Matīss Karro nepavisam nebēdā, jo tagad viņam ir pavisam citas, bet ļoti priecīgas rūpes – bijušais motosportists kļuvis par tēti dēlam.

Matīss ar mīļoto Alīnu Isajevu apprecējās 10. jūnijā, tieši trīs gadus pēc tam, kad viņi kļuva par pāri.

Toreiz titulētais motokrosa meistars atklāja, ka aizgājis no profesionālā sporta, jo sapratis, ka pienācis laiks ģimenei un paša bērniem. Tagad Matīss ir tētis, turklāt viņa puika pasaulē nāca pāris nedēļu pēc Matīsa 31. dzimšanas dienas, kas bija 21. oktobrī.

“Piepildījies mans lielākais sapnis – sava ģimene, piedzimis dēliņš, un nu ir, kas nesīs manas dzimtas uzvārdu tālāk. Lielais sports man ir beidzies, tagad speru nākamo lielo soli savā dzīvē – izaudzināt atvasi par kārtīgu cilvēku. Bērns ir lielākā dāvana, kas cilvēkam var būt! Un prieku vēl vairāk pastiprina tas, ka gan bērniņš, gan māmiņa ir veseli,” laimes piepildīts, žurnālam "Kas Jauns" teic Matīss Karro.

Jaunie vecāki pirmdzimtajam devuši vārdu Trevors. “Tas ir ļoti spēcīgs, internacionāls vārds. Protams, latviešu vārdi arī ir forši un patīkami, bet pasaule attīstās, visi biznesi, sports kļūst arvien starptautiskāki, un šis vārds ir saprotams un izrunājams visās valodās, visās valstīs. Turklāt vārds Trevors ļoti labi saskan ar uzvārdu Karro,” skaidro Matīss, piebilzdams: “Nesen aizdomājos, ka dēla vārdā un uzvārdā kopā ir četri buti R. Tiešām spēcīgi un forši.”

Vai tas nozīmē, ka Matīss savai atvasei jau paredzējis nākotni, saistītu ar motoru sporta veidiem, motokrosu? “Skatīsimies, kā būs, bet domāju, ka ir 90 procentu varbūtība, ka Trevors ar motokrosu nenodarbosies. Jo otrreiz iet cauri visam, kam es esmu sava sportista karjerā gājis cauri, vairs nevēlos. Visas šīs traumas, kritieni... Mani nervi neizturēs! Es vispār apbrīnoju savus vecākus, kā viņi to izturēja! Daudzi vecāki sūta savus bērnus sporta veidos, kas viņiem pašiem ir neizsapņots sapnis. Es savu sapni izsapņoju. Bet, protams, mans bērns mācēs braukt ar moci. Vai startēs sacensībās? Nezinu gan,” atbild Matīss.

Karro par tēti kļuva dažas nedēļas pēc tam, kad jau bija atstājis šovu "Dejo ar zvaigzni!", kur dejoja pārī ar Zani Prokofjevu. “Re, dzīvē viss saliekas tā, lai vairāk būtu kopā ar ģimeni. Protams, lēnām gatavojamies deju fināla raidījumam, kas būs 4. decembrī, taču tik un tā man ir daudz vairāk laika, lai būtu mājās kopā ar savējiem. Daru visu, kas jaunajam tētim pienākas, atviegloju sieviņas ikdienu, ļauju viņai izgulēties, atpūsties, jo viņa taču ir bērnam vissvarīgākais cilvēks. Ļauju sievai uzkrāt spēkus, ko nodot tālāk mazajam. Agrāk, kad draugi un paziņas deva man rokās savus mazos bērniņus, es ļoti baidījos ņemt – ka nesalaužu. Bet ar savējo ir pavisam citādi! Tieši es biju tas, kas dēlam nomainīja pirmās autiņbiksītes! Nav problēmu!” nosaka Matīss Karro.