foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Šēra apstiprina attiecības ar 40 gadu jaunāko mīļoto: "Mīlestība nepazīst matemātiku"
Dziedātāja Šēra.
Slavenības
2022. gada 8. novembris, 10:05

Šēra apstiprina attiecības ar 40 gadu jaunāko mīļoto: "Mīlestība nepazīst matemātiku"

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā parādījās runas, ka 76 gadus vecā popmūzikas ikona Šēra satiekoties ar 36 gadus veco mūzikas producentu un ierakstu firmas “Def Jam” vadītāju Aleksandru Edvardsu. Popdīva šīs baumas apstiprinājusi kā patiesas. Jaunais mīļotais pret viņu izturoties “kā pret karalieni”, norādījusi mūžam jaunā Šēra.

Šēra savā “Twitter” kontā apstiprinājusi attiecības ar 36 gadus veco mūzikas producentu Aleksandru Edvardsu.

Šēra ar jauno draugu Aleksandru Edvardsu

gallery icon

76 gadus vecā māksliniece padalījusies ar sava jaunā partnera attēlu, apliecinot, ka mīļotais pret viņu izturas “kā pret karalieni”.

Par savām jaunajām attiecībām zvaigzne pirmo reizi deva mājienu pagājušajā nedēļā, kad “Twitter” blogā ierakstīja sekojošus vārdus: “Viena manas dzīves daļa ir TIK BRĪNIŠĶĪGA”.

Savukārt jau svētdien Šēra publiskoja jaunā mīļotā fotogrāfiju un papildināja to ar emocijzīmju sirsniņu.

Dziedātāja atklāj, ka Aleksandrs Edvardss jau esot iepazīstināts ar viņas ģimeni. Šēra arīdzan nolikusi pie vietas kritiķus, kam lielā gadu starpība ar mīļoti vīrieti šķiet nepieņemama, pasakot – “Mīlestība nepazīst matemātiku!”.

Kad viens no faniem lūdza apstiprināt šīs attiecības, Šēra to izdarīja ar virkni emociju zīmēm, un atklāja, ka abi pirmo reizi tikušies Parīzes modes nedēļas laikā oktobrī.

Kāds cits pielūdzējs pauda bažas par šīm attiecībām un to, ka slavenā māksliniece varētu palikt ar salauztu sirdi. Atgādināsim, ka mūzikas producenta iepriekšējās attiecības ar modeli Amberu Rouzu izira tieši neuzticības dēļ. Ambera savulaik atklājusi, ka mīļotajam bijusi dēka ar vismaz 12 citām sievietēm, kamēr abi vēl bijuši kopā.

Šēra par pielūdzēja raizēm atbildējusi sekojoši: “Kā mēs visi zinām… Es nepiedzimu vakar, un tas, ko es noteikti zinu… nav nekādu garantiju. Ikreiz, kad izdari izvēli, tu izmanto iespēju. Es vienmēr esmu izmantojusi iespējas… tāda es esmu.”

Atbildot kritiķiem, kas šīs attiecības nespēj pieņemt lielās gadu starpības dēļ, viņa saka: “Es mūs neaizstāvu. Nīdēji turpinās nīst… [Viņiem] nav svarīgi, ka mēs esam laimīgi un nevienu netraucējam.”

Šēra publiski apstiprinājusi jaunās attiecības pēc tam, kad aizvadītajā trešdienā abi nofotografēti roku rokā pametam restorānu Holivudā.