foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - pašmāju realitātes šovs, neparasta komēdija un asa sižeta grāvējs
Kadrs no filmas "Ātrā palīdzība".
TV
2022. gada 3. novembris, 15:22

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - pašmāju realitātes šovs, neparasta komēdija un asa sižeta grāvējs

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties Latvijā pirmo "TikTok" realitātes šovu, seriālu "Nākotnes vīrs" un spriedzes filmu "Ātrā palīdzība".

Ceļā uz slavu

"The B Team. TikTok māja" ir Latvijā pirmais "TikTok" realitātes šovs.

Jauna pašmāju realitātes šova "The B Team TikTok māja" atklāšana

gallery icon

Jaunieši, kuri vēlas kļūt par ietekmīgiem tiktokeriem un alkst pēc slavas un sekotājiem, ierodas uz šova kastingu, lai iegūtu iespēju kļūt par daļu no "The B Team. TikTok māja" dalībniekiem. Viņi cenšas iekarot žūrijas sirdis, mācās un cīnās par iespēju pievienoties "TikTok" mājai, ko izveidojusi Elīna Pakalne ar savu komandu. Katrā no sērijām Elīna ir sagatavojusi jauniešiem izaicinājumus, kas ir cieši saistīti ar influencera dzīvi. Ar Edgara Bāliņa un Kristapa Zuša palīdzību tiks izvērtēts, kuri seši ir labākie, pārējie tiks izbalsoti katras epizodes beigās.

Tikai viņš var glābt cilvēci!

"Cīsiņu klubs" un "Gals klāt!" radošie prāti radījuši unikālu, laikā ceļojošu piedzīvojumu komēdiju, kāda vēl nekad iepriekš nav redzēta ne TV, ne datoru, ne planšetdatoru vai telefonu ekrānos.

Seriāls "Nākotnes vīrs" ("Future Man") stāsta par Džošu Futurmenu, pasaules līmeņa videospēļu spēlētāju, kas aizvien dzīvo pie saviem vecākiem un strādā par apkopēju seksuālo slimību izpētes centrā. Viņa sociālo neveiklību, zemo pašapziņu un nespēju uzrunāt sievietes atspēko tikai viņa nepārspējamās prasmes videospēlē "The Biotic Wars", kurā viņa tēlam Nākotnes vīram ir augstākais rangs pasaulē. Kad viņš kļūst par pirmo un vienīgo cilvēku, kas izgājis pēdējo līmeni, viņu apciemo spēles “izdomātie” varoņi Tīģeriene un Vilks, kas ir īsti karotāji, kuri atgriezušies atpakaļ laikā no izpostītās nākotnes ar uzdevumu pierunāt viņu glābt cilvēci no nāvējošās superrases invāzijas.

Kad plāns noiet greizi

Krimināldrāmā "Ātrā palīdzība" ("Ambulance") Vils meklē līdzekļus, lai segtu sievas medicīnas rēķinus, un vēršas pēc palīdzības pie sava brāļa Denija.

Harismātiskais krāpnieks Denijs piedāvā viņam piedalīties lielākajā bankas aplaupīšanā Losandželosas vēsturē. Uz spēles likta sievas dzīvība, un Vilam nākas piekrist. Bet bēgšanas plāns izgāžas, un viņi sagrābj ātrās palīdzības mašīnu ar ķīlniekiem.

Holivudas spraiga sižeta lielbudžeta grāvēju meistara Maikla Beja jaunā filma "Ātrā palīdzība" ir tāda paša nosaukuma 2005. gada dāņu drāmas rimeiks. Kad pie šīs filmas Holivudas versijas ķērās Maikls Bejs, daudzi gaidīja, ka nu jau atkal būs ātras pakaļdzīšanās, lērums sprādzienu un šāvienu. Taču Bejs pārsteidza – paziņoja, ka action būs krietni mazāk, bet lielāks prieks būšot tiem, kas dievina leģendāro "Ātrumu". Beigās gan izrādījās, ka Bejs, lai arī kā censtos, nav izticis bez šaudīšanās un autiņu ātras traukšanās. Un visā šajā haosā kā zivs ūdenī jūtas filmas spožākā zvaigzne - aktieris Džeiks Džilenhols. Turklāt viņš pat esot Bejam palīdzējis, pats iesaistoties vairāku ainu režijā.

Asa sižeta filmu "Ātrā palīdzība" skatieties "Tet TV+ Filmu noma" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.