Žaklīna uzjautrina draugus ar saviem neparastajiem sapņiem
Producente un režisore Žaklīna Cinovska pēdējā laikā sapņo interesantus sapņus, kuros redz dažnedažādās slavenības. Viņa nespēj izskaidrot to nozīmi un lūdz padomu draugiem.
Slavenības
2015. gada 29. aprīlis, 04:06

Žaklīna uzjautrina draugus ar saviem neparastajiem sapņiem

Jauns.lv

TV režisore un producente Žaklīna Cinovska (48) pēdējā laikā savos sapņos redz atpazīstamus un ietekmīgus ļaudis. Ko gan tas varētu nozīmēt?

„Svētdien sapnī filmēju Allu Pugačovu. Piemērījām viņai dažādas parūkas, tērpus. Viņa nebija cimperlīga, gluži pretēji, ļoti draudzīga. Vakarnakt sapnī redzēju piedzērušos Dženiferu Lopesu. Tik piedzērušos, ka viņa saplēsa savu kleitu. Šonakt sapnī pie manis mājās bija Putins! Mētāja - jokus! Es pat smējos! Jautājums - kas notiek manā galvā? Sapņu tulka grāmatā nekas tāds nav rakstīts,” Žaklīna prasa padomu draugiem sociālajā vietnē facebook.com.

Šie Žaklīnas sapņi uzjautrinājuši viņas draugus, kas steidz padalīties ar asprātīgiem komentāriem, kā arī dot vērtīgus padomus. Piemēram, sporta žurnālists Arturs Vaiders domā: „Notiek tas, ka no sievietēm pamazām sāc pievērsties vīriešiem! Tas priecē!” Savukārt aktrise, dziedātāja un pasākumu vadītāja Vita Baļčunaite cer, ka Žaklīna sapņos sastaps arī viņas iecienīto mūziķi: „Hm, Tavi sapņu ceļojumi gluži kā seriāls. Gaidām turpinājumu. Ja satiec Robiju Viljamsu, tad, lūdzu, pasveicini.” Kādreizējais eksprezidenta Gunta Ulmaņa ārlietu padomnieks Aivars Markots Žaklīnai iesaka apmeklēt ārstu: „Vienkārši aizej pie daktera. Domāju, tas ir ārstējams.” Taču motobraucējs un kādreizējais TV raidījumu vadītājs Arnis Blodons rosina mainīt dīleru, ar to jokodams, lai Žaklīna izvēlas citas dullumu izraisošas vielas.

Tikmēr bijusī LTV žurnāliste Ināra Makārova savai kādreizējajai televīzijas kolēģei  raksta:  “Ar nepacietību gaidu rītdienu, kurš šonakt būs paviesojies pie Tevis. Varbūt šie sapņi ir šifrēts scenārijs kādai no Tavām nākamajām filmām.”


kasjauns.lv/foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva