1dienas
19stundas
33minūtes
48sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Formīgās slavenības. TOPS
Sofija Vergara ir viena no labāk apmaksātajām TV zvaigznēm pasaulē. Aktrise mīl savu formīgo ķermeni un apgalvo, ka tieši pateicoties sievišķīgajām figūras aprisēm viņas karjera šovbiznesā izveidojusies tik sekmīgāka.
Slavenības

Formīgās slavenības. TOPS

Jauns.lv

Lai gan pasaulē valda tievuma kults, seksapīlāko slaveno sieviešu topos par uzvarētājām parasti atzītas tieši formīgās skaistules, kurām piemīt izteikta smilšu pulksteņa forma. Formīgās skaistules apjūsmo vīrieši un viņām līdzināties vēlas tūkstošiem sieviešu.

Formīgās slavenības. TOPS...

Sarunā ar modes žurnāla „Vogue” žurnālisti, aktrise Sofija Vergara pastāstījusi sekojošo: „Jebkura normāla meitene uzvilktu kleitu un dotos uz pasākumu... Man nepieciešams, lai tērps būtu kā bruņas [savas konstrukcijas ziņā].” Vergara atklāj, ka tērpi, kurus viņa izvēlas, esot kā „mākslas darbi no iekšpuses”. Tiem cieši jāieskauj aktrises augums un jāpaceļ krūtis. „Zināt, man ir 40 gadi, esmu laidusi pasaulē bērnu un man ir 32F izmēra krūtis,” aktrise ir tieša. „Tās aizvien ir īstas. Ja krūtis ir mākslīgi palielinātas, tu vari noņemt krūšturi un tās aizvien nemainīs formu. Būs perfektas! Manējās nē, man tās nākas piepacelt!”

Daudziem par pārsteigumu Sofija atklāj, ka daudzu dizaineru tērpi viņai „nekādi neder”. Aktrise slavē „Dolce&Gabbana” un „Roberto Cavalli” darinājumus. Ja steidzami vajadzīgs skaistu tērpu, viņa meklē šo modes namu kolekcijās, jo šiem tērpiem nav nepieciešama pielāgošana. Taču lielāko daļu citu apģērbu nākas krietni koriģēt. „Es iztērēju daudz vairāk naudas par apģērbu pāršūšanu un pielāgošanu, nekā par gatavu jaunu tērpu...”

Sofija atzīst, ka aizvien biežāk izvēlas augumu piesedzošus, nevis atkailinošus tērpus. „Man šķiet, ka ir grūti izskatīties šiki, ja ir dotas kuplas krūtis. Kad biju jaunāka, domāju, ka visu laiku jāakcentē krūtis. Es nāku no Latīņamerikas, kur valda uzskats: jo kuplāka esi, jo labāk izskaties.”

„Tagad es cenšos būt nedaudz konservatīvāka. Ja izvēlos topiņu ar dziļu dekoltē, es nepieskaņoju pie tā mini svārciņus. Tagad es ievēroju līdzsvaru.”