TV
2022. gada 10. novembris, 15:10

Sirdi sildoši stāsti un slepkavību noslēpumi – jaunas periodiskas drāmas, ko skatīties šomēnes

Reklāmas projekts

Klāt ir jauns mēnesis, un līdz ar to arī jauna Epic Drama izlase ar kvalitatīvām periodiskajām drāmām, ko iekļaut savā skatīšanās sarakstā.

foto: Publicitātes foto

Iemīļotā “Lielas un mazas radības” jaunā trešā sezona

Uzliec tējkannu! “Lielas un mazas radības” šī gada novembrī atgriežas kanālā Epic Drama ar pavisam jaunu sezonu, un nesenā trešās sezonas pirmizrāde Lielbritānijā jau saņēmusi kvēlojošas atsauksmes no faniem, kuri sociālajos tīklos to nosaukuši par “maigu, smieklīgu, sirdi sildošu”, “skaistu un atslābinošu”, “pilnīgu baudu” un “siltu atslēgšanos no trauksmainās pasaules”. Kad gaiss piepildās ar dvašu un drēbju skapja dziļākā stūra priekšplānā iznāk džemperi, ieritinieties pledā un izbaudiet jaunās “Lielas un mazas radības” sērijas!

foto: Publicitātes foto

Mūžīgi populārās klasiskās drāmas trešajā sezonā Deilai pāri draud virzīties kārtējais Pasaules karš. Ziemeļjorkšīras Darrovbijas iedzīvotājus, īpaši Džeimsu un Helēnu, gaida pārmaiņas, un viņi aizsāk savas dzīves nākamo aizraujošo nodaļu. Trešā sezona iesākas 1939. gada pavasarī, un Džeimss un Helēna gatavojas iestūrēt laulības ostā. Džeimss cenšas paplašināt savu veterināro praksi, pievienojoties valdības programmai, lai pārbaudītu tuberkulozi liellopiem. Iniciatīva atmaksājas, taču vietējie zemnieki uz to ar aizdomām raugās – viņi riskē, ka saimniecības tiks slēgtas, ja tiks atklāts pozitīvs gadījums. “Lielas un mazas radības” 3. sezonas pirmizrāde notiks tikai kanālā Epic Drama – pirmdienās pulksten 22.00, no 7. novembra!

foto: Publicitātes foto

Elīza Skārleta ir atgriezusies ar jaunu sezonu seriālam “Miss Skārleta un Hercogs”

Ja jums patīk labi slepkavību noslēpumi, piemēram, no Miss Mārplas vai Fišeres kundzes, tad jums noteikti patiks “Miss Skārleta un Hercogs”! Keita Filipsa un Stjuarts Mārtins atgriezušies kā televīzijas detektīvi jaunajā seriāla “Miss Skārleta un Hercogs” sezonā, sev līdzi nesot virkni intriģējošu atgadījumu, kas risinās Viktorijas laiku Londonā. Izslavētās drāmas 2. sezonā galvenās lomas atveido Keita Filipsa kā Elīza Skārleta un Stjuarts Mārtins – Skārletas bēdīgi slavenais draugs, Skotlendjarda inspektors Viljams “Hercogs” Velingtons.

foto: Publicitātes foto

Korsešu un stingra patriarhāta laikmetā Elīza Skārleta ir retums – Anglijas sieviešu privātdetektīve pioniere un viņas dzimuma lepnums, jo viņa neapšaubāmi ir valsts izcilākā profesijas pārstāve. Savukārt Hercogs ir dabiski dzimis noziedzības izskaudējs, kuram lemts ieņemt augstus amatus Skotlendjardā. Ar Hercoga palīdzību (vai traucēšanu) Elīzai palīdz Mozus (Ansu Kabia), viņas gudrā mājkalpotāja Aivija (Keitija Beltona) un viņas jaunais draugs un protežē Hetija (Džesija Keiva).

foto: Publicitātes foto

Jaunā sezona piedāvās dažnedažādākās izmeklēšanas, tostarp Čārlza Darvina pazudušā zīmējuma meklēšanu, slepkavību, ko Elīza redz kā noslēpumaina romāna sižeta atdarināšanu, produktu saindēšanas drāmu un kapu aplaupīšanas sazvērestību. Tāpat viņa palīdzēs Hetijai, izskatot laulības partnerus, kurus piedāvājusi viņas sociāli ambiciozā tante (Helēna Nortone), ērti atrodot ar visiem saistītos skandālus. Elīza savā darbā ir tik laba, ka konkurējošā detektīvu aģentūra ar Patriku Nešu (Fēlikss Skots) pat mēģina viņu piespiest pievienoties viņu firmai. Kaut Hercogs viņu uztvertu nopietnāk! “Miss Skārleta un Hercogs” atgriežas ar vēl vairāk asprātībām, romantiku un noslēpumiem – 2. sezona tikai kanālā Epic Drama, otrdienās no 15. novembra, pulksten 22.00!

Seko arī "Facebook" .

Reklāmas raksts sadarbībā ar WideMedia.