foto: Shutterstock/ Vida Press
Princis Harijs šokē bijušās mīļotās un draugus ar lūgumu izteikties viņa grāmatā
Princis Harijs.
Slavenības
2022. gada 1. novembris, 06:08

Princis Harijs šokē bijušās mīļotās un draugus ar lūgumu izteikties viņa grāmatā

Jauns.lv

Izskanējusi informācija, ka princis Harijs sazinājies ar bijušajām mīļotajām un saviem draugiem un lūdzis, lai viņi izteiktos ilgi gaidītajā biogrāfiskajā grāmatā. Taču draugiem tas šķitis “ironiski”, jo agrāk Harijs būtu ļoti dusmīgs, ja viņi jebkad runātu ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem, komentējis kāds vārdā nenosaukts avots.

Princis Harijs esot šokējis savus draugus un bijušās draudzenes ar lūgumu izteikties viņa drīzumā gaidāmajā biogrāfiskajā grāmatā.

Kāds vārdā nenosaukts avots laikrakstam “The Sun” pastāstījis, ka draugi un bijušās draudzenes šo lūgumu uztvēruši ar dalītām jūtām. Viņiem tas šķietot ironisks, ņemot vērā, ka Harijs vienmēr centies būt ļoti privāts cilvēks un būtu ārkārtīgi nikns, ja kāds no viņiem agrāk būtu bijis gatavs publiski runāt ar mediju pārstāvjiem un izteikties par princi.

Princis Harijs un Megana dodas uz vilcienu Mančestra-Londona 2022. gada 5. septembrī

gallery icon

“Harijs ar viņiem sazinājās. Draugi un draudzenes bija pieklājīgi un teica, ka par to padomās, bet beigu beigās lielākā daļa atbildēja ar “nē”,” laikrakstam pastāstījis vārdā nenosauktais prinča paziņa.

“Tas šķita kaut kā ironiski, jo Harijs agrāk būtu bezgala dusmīgs, ja kāds izvēlētos runāt ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem. Bet tagad viņš vēlas, lai viņi to darītu, kad pašam vajadzīga draugu palīdzība.”

Pirms iepazīšanās ar Meganu Mārklu un apprecēšanās princim Harijam ilgus gadus bija nopietnas attiecības ar šobrīd 37 gadus veco Zimbabves uzņēmēju Čelsiju Deiviju.

Princis Harijs un Čelsija Deivija

gallery icon

Pāris iepazinās 2004. gadā Āfrikā, kad Harijs bija paņēmis no mācībām brīvu gadu, bet Čelsija mācījās Stovas skolā Anglijā. Abi bija kopā sešus gadus. Šo romantisko attiecību laikā Čelsija un Harijs vairākkārt šķīrās un atkal salaba, līdz 2011. gada maijā izbeidza attiecības uz visiem laikiem.

Karaļnama biogrāfs Ričards Kejs savulaik viņu attiecības raksturoja kā “ļoti nepastāvīgas”, bet piepildītas ar “lielu kaislību”.

Prinča Harija bijusī draudzene Čelsija Deivija apmeklē viņa un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon

“Starp viņiem abiem valda liela kaislība. Kad viņi ir kopā, spriedze ir acīmredzama. Tā ir elektrizējoša, dzirksteles lido visos virzienos,” autors izteicās 2011. gadā iznākušajā dokumentālajā filmā “William and Kate: Into The Future”.

“Var teikt, ka viņiem ir ļoti nepastāvīgas attiecības – skaļa kliegšana nesaprototies un kašķi ar bļaustīšanos –, bet pēc tam viņi atkal salīgst mieru un ir kopā.”

“Es teiktu, ka no visiem karaliskajiem romāniem, kas šobrīd ir aktuāli, viņējais bija vispatiesākais.”

Harijam bija arī divus gadus ilgas attiecības ar Kresidu Bonasu. Abus iepazīstināja Harija māsīca princese Eiženija.

Prinča Harija draudzene Kresida Bonasa

gallery icon

Saskaņā ar karaliskā biogrāfa Roberta Leisija teikto, topošā britu aktrise ar princi izšķīrās 2014. gadā pēc tam, kad viņu “sabiedēja” tas, kāda būs dzīve karaļnamā.

“Uzlecošā aktrise Kresida nepriecājās par kritiskajām piezīmēm, ko dzirdēja sev aiz muguras sakām, kad gāja pa ielu Londonā,” viņš rakstīja grāmatā “Battle of Brothers: William and Harry — The Inside Story of a Family in Tumult”.

“Viņa juta, ka šo attiecību slava viņu ieliek “rāmjos”.”

Princis Harijs un princese Eiženija

gallery icon

Nav zināms, vai princis Harijs vērsās arī pie šīm abām sievietēm, lai lūgtu viņas sarunāties ar Dž.R. Mēringeru, kurš norādīts kā gaidāmās biogrāfiskās grāmatas “Spare” autors.

38 gadus vecais princis parakstījis multi miljonus vērtu līgumu ar izdevniecību “Penguin Random House”, lai izstāstītu “dziļi personisku un sirsnīgu” stāstu par savu dzīvi, par ko pēdējā laikā izskanējušas daudz spekulācijas.

Princis Harijs ar Baraku un Mišelu Obamām

gallery icon

Paziņojumā, kurā vēstīts par gaidāmo grāmatu, “Penguin Random House” sola, ka Saseksas hercogs “piedāvās godīgu un aizraujošu personīgo portretu” – kas aptvers “viņa dzīvi sabiedrības acu priekšā sākot no bērnības līdz pat šai dienai”.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu oficiālie foto

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu oficiālie foto.

gallery icon