foto: Sara Jaye Weiss/Shutterstock/ Vida Press
Drū Berimora pastāsta par savas meitas draudzību ar Hārperi Bekhemu
Drū Berimora šā gada oktobrī.
Slavenības
2022. gada 30. oktobris, 07:03

Drū Berimora pastāsta par savas meitas draudzību ar Hārperi Bekhemu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Drū Berimora nesen pastāstījusi, ka viņas meitām izvietojusies jauka draudzība ar modes dizaineres Viktorijas Bekhemas meitu Hārperi. Meitenes pavisam nejauši iepazinušās kādā no parkiem Londonā.

Drū Berimora savā šovā “The Drew Barrymor Show” atklājusi, ka viņas meitas Oliva (10) un Frenkija (8) sadraudzējušās ar Viktorijas Bekhemas vienpadsmit gadu veco meitu Hārperi.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Drū Berimora ar meitām Olivu un Frenkiju 2018. gadā.


Jaunākajā sarunu šova sērijā Drū Berimora viesos uzaicinājusi populāro britu modes dizaineri un skatītājiem atklājusi par abu meitu negaidīto iepazīšanos un draudzību.

Drū no ASV mērojusi ceļu uz Angliju, kur viņai bija paredzēta filmēšanās. Šajā braucienā viņa līdzi ņēmusi arī abas savas meitas. “Kādu dienu mana meita devās uz parku, un ziniet, mēs tur nevienu nepazinām, bet viņa ieguva sev draudzeni. Es biju sajūsmā, ka viņa atradusi draudzeni... un atklājās, ka tā ir tava meita Hārpere,” Drū atstāstīja meitu iepazīšanās stāstu.

Bijusī “Spice Girls” dalībniece šo stāstu papildināja, apliecinot, ka Hārpere “vienmēr spēlējas ar tavām meitām, jo viņas ir tik burvīgas mazas meitenes”.

“Hārperei patiešām patīk iepazīt tavas meitas,” piebilda modes dizainere.

Viktorija Bekhema iebilst pret kritiku par meitas Hārperes “nepiemēroto” kleitu

gallery icon

Pagājušajā mēnesī, kad Viktorija Bekhema izrādīja savu 2023. gada pavasara/vasaras tērpu kolekciju Parīzes modes nedēļas skatē, viņu klātienē atbalstīja visa ģimene, to skaitā arī dēli ar savām otrām pusītēm.

Savukārt Drū Berimora aizvadītajā mēnesī nosvinēja vecākās meitas Olivas desmit gadu jubileju.

Aktrise Drū Berimora ar ģimeni

Aktrise Drū Berimora ir divu meitu – Olivas un Frenkijas – māmiņa. Viņa un mākslas konsultants Vils Kopelmans apprecējās 2012. ...

gallery icon

Dizaineres Viktorijas Bekhemas meitas Hārperes atturīgais stils

gallery icon

Drū Berimora ar vecāko meitu Olivu

Drū Berimora ar meitu Olivu manītā Beverlihilsā izdarām vēl pēdējos Ziemassvētku pirkumus. Aktrise bija ģērbusies ikdienišķi un nebija lietojusi sejas ...

gallery icon

Hārpere Bekhema no sirds priecājas par braucienu uz lauku saimniecību

gallery icon