foto: Anthony Harvey/Shutterstock for BAFTA/ Vida Press
Holivudas zvaigznei Tomam Hidlstonam un viņa līgavai piedzimis pirmais kopīgais bērns
Toms Hidlstons un Zave Eštona.
Slavenības
2022. gada 28. oktobris, 12:15

Holivudas zvaigznei Tomam Hidlstonam un viņa līgavai piedzimis pirmais kopīgais bērns

Jauns.lv

Aktieris Toms Hidlstons un viņa līgava aktrise Zave Eštona sagaidījuši pasaulē savu pirmdzimto. Ziņu par gaidāmo bērnu aktieru pāris visu grūtniecības laiku centās saglabāt noslēpumā, cik ilgi vien tas bija iespējams.

Zinātāji apliecina, ka pāris, kurš sāka satikties 2019. gadā, esot “sajūsmināti” par bērniņa nākšanu pasaulē.

Paziņa izdevumam “Us Weekly” norādījis: “Toms un Zave izbauda jauno vecāku lomu un ir prieka pārņemti.”

Zave Eštona parāda, ka ir māmiņas cerībās

gallery icon

“Viņiem ir tās pašas jauno vecāku grūtības [kas visiem] un daudz gulēt nesanāk, taču viņi ir sajūsmināti.”

Zave pirmo reizi sabiedrībai ļāva noprast, ka ir mātes cerībās, kad apmeklēja savas filmas  “Mr. Malcom’s List” pirmizrādes vakaru šā gada jūnijā un pozēja sarkanā paklāja fotogrāfijām ar manāmu grūtnieces vēderiņu.

Par to, ka ir mazuļa gaidībās 38 gadus vecā aktrise apstiprināja arī žurnāla “Vogue” intervijā, kad gatavojās sarkanā paklāja pasākumam.

Ziņa par gaidāmo mazuli sekoja dažas nedēļas pēc tam, kad Toms Hidlstons (41) bija personīgi apstiprinājis, ka ir bildinājis savu mīļoto sievieti.

Toms Hidlstons un Zave Eštone

gallery icon

Aktieris atzina, ka baumas par saderināšanos ir patiesas un viņš lūdzis izredzētās roku jau pavasarī. Aktieri saderinājušies šā gada martā. Savukārt par kāzām vai citiem gaidāmajiem nākotnes plāniem Hidlstons sarunā izteikties atteicās.

Izdevumam “Los Angeles Time” viņš komentēja īsi un lakoniski: “Es esmu ļoti laimīgs.”

Baumas par Toma un Zaves saderināšanos parādījās BAFTA ceremonijas vakarā šā gada martā, kad TV personība AJ Odudu sociālajos tīklos publiskoja kopbildi ar aktieru pāri, kurā bija redzams gredzens ar lielu briljantu Zaves pirkstā. Visu vakaru Zave, pateicoties plandošajam tērpam, bija centusies slēpt savu roku no apkārtējo skatieniem, jo īpaši preses fotogrāfu.

foto: Instagram

AJ Odudu ātri vien šo attēlu dzēsa no sava bloga, taču tas jau bija paspējis piesaistīt miljonu fanu un ziņkārīgo uzmanību.

Tomu Hidlstonu un bijušo seriāla “Fresh Meat” (2011-2016) zvaigzni romantiskas attiecības vieno jau trīs gadus. Abi iepazinās, kad Londonas Vestendā strādāja pie izrādes “Betrayal”.