foto: Instagram
Britnija Spīrsa piecus mēnešus pēc spontānā aborta meklē surogātmāti
Britnija Spīrsa.
Slavenības
2022. gada 25. oktobris, 07:24

Britnija Spīrsa piecus mēnešus pēc spontānā aborta meklē surogātmāti

Jauns.lv

Britnija Spīrsa meklē surogātmāti piecus mēnešus pēc spontānā aborta.

“Ar visdziļākajām skumjām mums ir jāpaziņo, ka mēs esam zaudējuši mūsu brīnumaino bērniņu pašā grūtniecības sākumā. Tas ir postošs laiks ikvienam vecākam.”

Viņa atzina, ka, iespējams, būtu bijis labāk nogaidīt pirms jaunumu paziņošanas sabiedrībai, bet pāris bijis tik priecīgs, ka vēlējies dalīties ar labajām ziņām. “Mūsu mīlestība vienam pret otru ir mūsu spēks,” rakstīja popzvaigzne, piebilstot, ka turpinās centienus tikt pie ģimenes pieauguma. “Mēs esam pateicīgi par jūsu atbalstu, bet lūdzam privātumu šajā grūtajā laikā.”

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon

Piecus mēnešus pēc zaudētā bērniņa Britnija esot mainījusi domas par mazuli. Portāls “Radar Online” raksta, ka amerikāņu popzvaigzne joprojām ļoti vēlas trešo reizi kļūt par māmiņu, bet abi ar vīru esot nolēmuši meklēt surogātmātes palīdzību.

Kāda dziedātājai tuvu stāvoša persona pastāstījusi, ka Britnija veikusi visaptverošu medicīnisko pārbaudi. Saskaņā ar tās rezultātiem ārsti ieteikuši viņai atturēties no grūtniecības. Tāpēc Britnija un viņas vīrs – fitnesa treneris un aktieris Sems Asgari – nolēmuši atrast surogātmāti, lai piepildītu savu sapni par kopīgu bērnu.

Sems un Britnija apprecējās septiņus mēnešus pēc tam, kad popmūzikas princesei izdevās atbrīvoties no sava miesīgā tēva aizbildnības, kas bija ieilgusi 13 gadu garumā.

Ceremonija notika dziedātājas savrupmājā Kalifornijā. Kariete, sniegbalts zirgs, improvizēts altāris, kas rotāts ar rozēm, un kāzu kleita, ko Donatella Versace bija radījusi īpaši Britnijai – dziedātājas kāzas patiešām bija izdevušās pasakainas, tieši tādas, kā viņa izsapņojusi.

Popzvaigznei ir divi dēli no iepriekšējās laulības ar bijušo dejotāju Kevinu Federlainu. Tiesa, pēc Kevina teiktā, pēdējā laikā puiši nav bieži tikušies ar savu māti, jo īsti to nevēlas un kaunas par internetā publiskotajām mammas “plikbildēm”.

Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

gallery icon

“Zēni nolēma, ka pagaidām ar viņu netiksies. Kopš pēdējās tikšanās ir pagājuši jau vairāki mēneši. Viņi nolēma neiet uz mammas kāzām. Bērni bija priecīgi par viņu, bet nolēma, ja reiz pēdējā laikā nav tikušies, tad arī uz kāzām nav vērts iet,” paziņoja Federlains.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon