foto: Instagram
Renē Zelvēgere gatavojas kāzām ar vīrieti, kura šķiršanos apspriež visa Amerika
Renē Zelvēgere un Ānts Ansteds.
Slavenības
2022. gada 21. oktobris, 16:28

Renē Zelvēgere gatavojas kāzām ar vīrieti, kura šķiršanos apspriež visa Amerika

Jauns.lv

52 gadus vecās aktrises Renē Zelvēgeres dzīve rit pilnā sparā: viņa gatavojas jaunai filmai par Bridžitu Džounsu un jau drīzumā kļūs par slavena TV raidījumu vadītāja likumīgo sievu. Taču fani ir noraizējušies par savu elku – pārāk daudzus satrauc aktrises mīļotā vīrieša neviennozīmīgā reputācija.

Neraugoties uz milzīgo popularitāti un fanu mīlestību, kinozvaigznes personīgā dzīve ilgu laiku tā arī nesakārtojās. Renē Zelvēgere joprojām nav precējusies un izveidojusi ģimeni.
Uz jautājumiem par savu mīlas dzīvi aktrise vienmēr atbildējusi tā: viņa pilnībā pieļauj, ka kādudien apprecēsies un kļūs par mammu, taču ģimeni neuzskata par savas dzīves galveno mērķi, pēc kā tiekties visiem līdzekļiem.

Renē Zelvēgere preses konferencē

Aktrise Renē Zelvēgere preses konferences laikā Londonā, reklamējot drīzumā gaidāmo filmu par Bridžitas Džounsas gaitām.

gallery icon

“Mātes loma nekad nav bijusi manā prioritāšu sarakstā. Es uz to skatos savādāk, man nekad nav bijis tādu domu kā – “kad man būs 19 gadi, es darīšu šo, bet 25 gadu vecumā es darīšu to”. Es vienkārši pieņemu lietas tādas, kādas tās ir, un viss rit savu gaitu. Es gribu būt neatkarīga, lai varu parūpēties par sevi. Viss pārējais ir tikai papildinājums,” apgalvoja aktrise.

foto: Snorlax / MEGA / Vida Press
Renē Zelvēgere un Ānts Ansteds šā gada jūlijā.

Renē pagātnē ir daudz romānu ar slaveniem mūziķiem un aktieriem. Viņu savulaik vienojušas romantiskas attiecības ar Džimu Keriju, Džeku Vaitu, un Bredliju Kūperu, kā arī klīda runas par romānu ar Metjū Makonehiju. Vienu reizi aktrise ir bijusi oficiāli precējusies. Tiesa, šī laulība ilga vien četrus mēnešus. 2005. gada septembrī Zelvēgeres laulība ar mūziķi Keniju Česniju tika anulēta.

Renē Zelvēgere „Giorgio Armani” pasākumā

gallery icon

Pēdējos divus gadus Renē Zelvēgerei ir attiecības ar britu TV personību Āntu Anstedu, kuram ir trīs gadus vecs dēls no laulības ar televīzijas raidījumu vadītāju Kristīni Hāku, kā arī divi pieauguši bērni no iepriekšējām attiecībām. Renē bieži pavada laiku kopā ar mīļoto vīrieti un viņa jaunāko atvasi, par ko liecina paparaci uzņemtās fotogrāfijas.

Starp citu, pie katras jaunas ziņas, kas papildināta ar šādu fotogrāfiju, komentāru sadāļā pulcējas Renē fani un izsaka savu neapmierinātību. Zināms, ka nesen Renē izredzētais apsūdzējis sava 3 gadus vecā dēla Hadsona māti, ka viņa it kā slikti pildot mātes pienākumus.

Bijušie laulātie joprojām tiesājas par jaunākā bērna aizbildnību. Vienā no sēdēm Ānts paziņojis, ka pārdzīvo par sava dēla veselību: pastaigājoties kopā ar savu māti puisēns it kā esot saulē tik ļoti apdedzinājies, ka raudājis aiz sāpēm.

Saprotams, ka aizvainotā māte pēc tam asi izteikusies par savu bijušo vīru. Viņa sūdzējās, ka Ānts liedzot tikties ar dēlu un publiski stāstot par viņu šausmīgas lietas.

Ja var ticēt dzīves atziņai, ka iepazīt vīrieti ir daudz vienkāršāk, ja no viņa izšķiras, tad Ansteds ir sarežģīts un spējīgs pārsteigt, turklāt ne vienmēr patīkami. Par to Zelvēgeri cenšas brīdināt viņas fani. Tomēr ir vēl kāda dzīves gudrība, kas vēsta, ka mīlestība ir akla. Līdz ar to šie fanu aicinājumi “attapties” un “ieturēt pauzi” nav nekas vairāk kā saucēja balss tuksnesī.

Renē ir apņēmības pilna apprecēties vismaz 53 gadu vecumā – un vēlas to izdarīt skaisti. Neraugoties uz ģimenes drāmu, Ānts esot piedāvājis Renē pāriet jaunā attiecību līmenī un noformēt tās oficiāli.

“Viņi it kā nesteidzas, bet viss virzās pretī kāzām. Tikai pēc mēnesi ilgas draudzības, viņi jau izlēma publiski apstiprināt savas attiecības, tāpēc nav šaubu par viņu jūtu patiesumu,” norādījis kāds vārdā nenosaukts pāra paziņa.

Renē Zelvēgere ikdienā visbiežāk ģērbjas treniņtērpā

gallery icon