foto: James Veysey/Shutterstock/ Vida Press
"Spice Girls" dziedātāja Mela C sākusi lietot iepazīšanās aplikāciju un komentē baumas par romānu ar Robiju Viljamsu
Dziedātāja Mela C.
Slavenības
2022. gada 23. oktobris, 05:02

"Spice Girls" dziedātāja Mela C sākusi lietot iepazīšanās aplikāciju un komentē baumas par romānu ar Robiju Viljamsu

Jauns.lv

Britu meiteņu grupas "Spice Girls" dalībniece Mela C (īstajā vārdā Melānija Čisholma) ir gatava jaunām romantiskām attiecībām un šoreiz nolēmusi izmantot iepazīšanās portāla palīdzību, lai atrastu savu otru pusīti. Melānija esot reģistrējusies randiņu aplikācijā "Hinge" - dažus mēnešus pēc šķiršanās no sava ilggadējā partnera.

Mela C (48) pievienojusies aplikācijas “Hinge” lietotājiem pēc attiecību pārtraukšanas ar mīļoto vīrieti mūzikas producentu Džonu Maršalu, ar kuru bija kopā septiņus gadus. Pāra attiecības esot izirušas šā gada augustā.

foto: MEGA / Vida Press
Melānija C un Džo Maršals 2020.gadā. pāris bija kopā no 2015. gada līdz 2022. gada augustam.

Par "Sporty Spice" savulaik dēvētā “Spice Girls” dalībniece pati atklājusi, ka ir jaunu romantisko attiecību meklējumos un nolēmusi “mazliet paskatīties apkārt”.

“Esmu brīva un gatava mazliet paskatīties apkārt, bet ir maz cerību. Izskatās, ka ir daudz foršu meiteņu, bet visi foršie puiši ir geji,” savos novērojumos dalījusies Melānija.

foto: MEGA / Vida Press
2019. gads. Melānija C ar draugu Džo Maršalu un meitu, kura nākusi pasaulē viņas iepriekšējās attiecībās 2009. gada februārī.

Dziedātājas vaļsirdīgā atzīšanās sekojusi dažas nedēļas pēc tam, kad Mela C visbeidzot pati komentējusi baumas par viņas dēku ar dziedātāju Robiju Viljamsu.

Par romantiskajām attiecībām ar Robiju dziedātāja pastāstījusi savā jaunajā biogrāfiskajā grāmatā, sakot, ka “ir jauki izklāstīt patiesību”.

foto: James Veysey/Shutterstock/ Vida Press
Melānija C 2022. gada maijā.

Bijušo puišu grupas “Take That” dalībnieku un meiteņu grupas dziedātāju romāniņš vienojis deviņdesmitajos gados.

Melānija atklāj, ka nav papūlējusies brīdināt Robiju, ka savā autobiogrāfijā “Who I Am” ir uzrakstījusi arī par viņu.

foto: James Veysey/Shutterstock/ Vida Press
Melānija C šā gada 12. oktobrī.

Viņa sacīja: “Pie velna ar viņu! Es viņu ne par ko nebrīdinu, ņemot vērā, kā viņš gadu gaitā ir izturējies. Tāpat kā mums visiem, arī attiecības nāk un iet.”

“Tajā brīdī tas patiešām sāp, bet, kad esi ticis tam pāri, tu esi pāri un dodies tālāk. Taču bija patīkami atklāt patiesību. ”

2018. gadā „Spice Girls” paziņo par atkalapvienošanos

2018. gada novembrī britu meiteņu popgrupa paziņojusi par atkalapvienošanos un izsludinājusi sešu koncertu garu turneju 2019. gada vasarā.

gallery icon

Gadu gaitā ne reizi vien bija izskanējušas runas, ka Robijam bijušas dēkas ar “Spice Girls” dalībniecēm. Savulaik pat klīda joks, ka brunču mednieka slavu iemantojušais Viljamss esot gultā ievilinājis viņas visas, izņemot vienu.

2016. gadā Robijs pats atzinās: “Ļoti sen es izstāstīju joku, bet tas izgāja ārpus kontroles.”

“Vienā konkrētā [“Take That”] turnejā pirms [“Back For Good”] es to aizsāku, pasakot: ‘Man ir ļoti palaimējies, ka esmu bijis grupā “Take That” un četrās no piecām “Spice Girls”.’”

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Robijs Viljamss un “Spice Girls” dziedātāja Džerija Halivela 2001. gadā.

“Tas bija mans pieteikums dziesmai, un tas bija joks, bet joks aizgāja par tālu.”

Interneta enciklopēdijā "Vikipēdija" teikts, ka Melānijai 1997. gadā bijušas mēnesi ilgas romantiskās attiecības ar Robiju.

Robijs Viljams ar ģimeni atpūtas braucienā

Kā gadu sāksi, tā turpināsi! Šī kā pasaule senā paruna ir labi pazīstama ne tikai mums, bet arī starp slavenajiem ...

gallery icon

"Spice Girls" atkalapvienošanās koncerts Dublinā pulcē 70 000 skatītāju

Īrijas galvaspilsētā Dublinā piektdien aizvadīts leģendārās meiteņu grupas "Spice Girls" atkalapvienošanās koncerts. Lai gan oriģinālajā grupas sastāvā ir piecas dalībnieces, ...

gallery icon