foto: action press/ Vida Press
Dveins Džonsons filmas pirmizrādes vakarā skūpsta Daniela Kreiga meitu
Dveins Džonsons ar Daniela Kreiga meitu aktrisi Ellu Loudonu filmas pirmizrādes vakarā
Slavenības
2022. gada 19. oktobris, 16:45

Dveins Džonsons filmas pirmizrādes vakarā skūpsta Daniela Kreiga meitu

Jauns.lv

Holivudas superzvaigzne Dveins Džonsons jeb "The Rock" noskūpstījis kolēģa Daniela Kreiga meitu aktrisi Ellu Loudonu tieši uz lūpām, kad abi satikās uz dzeltenā paklāja filmas "Black Adam" pirmizrādes vakarā.

Dveins Džonsons ļoti sirsnīgi sagaidīja savu kolēģi, kad abi otrdien apmeklēja filmas “Black Adam” pirmizrādes vakaru Londonā.

Dveins Džonsons ar Daniela Kreiga meitu aktrisi Ellu Loudonu filmas pirmizrādes vakarā

gallery icon

Vairākus gadus par pelnošāko Holivudas aktieri atzītais Dveins Džonons (50) sagaidīja Bonda lomas atveidotāja meitu Ellu Loudonu (30) ar skūpstu, pēc kā abi kopā pozēja sanākušajiem preses fotogrāfiem.

Ella saviesīgajam vakaram bija izvēlējusies melnu kleitu ar izgriezumu tērpa vidusdaļā, kas atsedza viņas slaido vidukli. Savukārt Dveins uz filmas pirmizrādi bija ieradies mirdzoši violetā uzvalkā, kura žakete bija uzvilkta uz kailas miesas.

Pēc sasveicināšanās skūpsta un draudzīga apskāviena abi pagriezās pret kamerām, lai varētu pozēt fotogrāfijām.

Ella Loudona ir Daniela Kreiga meita no pirmās laulības ar Fionu Loudonu. Viņa ir izvēlējusies sekot sava tēva pēdās un kļuvusi par aktrisi.

Ella ir dzimusi 1992. gada 20. novembrī. Viņa ir britu aktrise un modele. Loudonas zināmākās lomas ir filmās “Texas Road” (2010) un “Memory’s Paradigm” (2007).

foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Daniels Kreigs ar vecāko meitu Ellu Loudonu šā gada 16. oktobrī.

Ella kā modele pozējusi tādiem žurnāliem kā “Vogue” un “Arena”.

Danielam Kreigam ir vēl viena meita, kura nākusi pasaulē 2018. gadā viņa otrajā laulībā ar aktrisi Reičelu Veisu.

Ar Fionu Loudonu Bonda filmu zvaigzne bija precējies no 1992. gada līdz 1994. gadam. Fiona ir skotu izcelsmes aktrise, kura dzīvo Londonā.

Ar Reičelu Veisu aktieris ir pazīstams jau kopš darba pie filmas “Les Grandes Horizontales” (1994). Taču abu romantiskās attiecības aizsākās vien 2010. gada decembrī. Pāris apprecējās privātā ceremonijā nākamā gada 22. jūnijā. Kāzas apmeklēja tikai četri viesi, kuru skaitā bija Daniela meita un Reičelas dēls no iepriekšējām attiecībām.

Par Ellas Loudonas privāto dzīvi ir maz zināms. Izskanējušas runas, ka aktrisei esot attiecības ar modeli, kura vārds ir Bens Hils.

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon