Deju šova skarbā Ponomarjova sieva: “Patiesībā viņš ir ļoti jauks!”
Kā cimdiņš ar rociņu. Un tik līdzīgi! “Dejo ar zvaigzni” bargais žūrijas loceklis Vladimirs Ponomarjovs jau 20 gadus ir precējies ar Ilonu Vižini.
Slavenības
2015. gada 4. maijs, 09:01

Deju šova skarbā Ponomarjova sieva: “Patiesībā viņš ir ļoti jauks!”

Jauns.lv

Baletmeistara un TV šova “Dejo ar zvaigzni” bargais tiesnesis Vladimirs Ponomarjovs (64) jau 20 gadus ir laimīgā laulībā ar producenti Ilonu Vižini (54), kura teic, ka dzīvē viņas laulātais draugs ir romantisks, mīļš un jautrs vīrietis.

Atšķirībā no deju šova, kurā Vladimirs Ponomarjovs izceļas ar skarbiem komentāriem, sieva Ilona dzīvesbiedru raksturo kā atvērtu, gaišu un jauku. „Mans vīrs ir vislabākais cilvēks pasaulē. Jā, darbā viņš ir prasīgs un ļoti tiešs, bet ģimenē viņš nav bargais. Viena no īpašībām, ko savā vīrā vērtēju visaugstāk, ir tā, ka viņš nemelo. Ja redz, ka kaut kas ir slikti vai nav perfekti, viņš arī to pasaka,” pēc šova “Dejo ar zvaigzni” fināla žurnālam “Kas Jauns” atklāja Ilona, kura jaunībā bijusi pianiste.

Laulātie iepazinās Rīgas Horeogrāfijas vidusskolā, kur Vladimirs pasniedza baletu, bet Ilona bija baleta koncertmeistare, bet šogad 7. janvārī Vladimirs un Ilona atzīmēja 20. kāzu gadadienu. „Nosvinējām ļoti romantiski. Aizgājām uz restorānu un sveču gaismā pasēdējām divatā. Ļoti bieži cenšamies viens otru pārsteigt un iepriecināt. Bez puķēm viņš mani neatstāj nevienos svētkos. Šo 20 gadu laikā nav bijis neviena rīta, kad man pie gultas nebūtu atnesta krūze kafijas,” atzinās Ilona.

Viņai ģimenes dzīvē ne reizes nav nācies saskarties ar vīra skarbumu. „Pret mani viņš vienmēr ir ļoti korekts. Pat, ja kādreiz izskatos drausmīgi un pati to apzinos, viņš tāpat teiks, ka esmu visskaistākā. Nekad nesaka ko tādu, par ko es varētu aizvainoties. Mājās viens otru uzrunājam mīļvārdiņos. Mums ir ļoti mīļas attiecības,” atzinās Ponomarjova sieva, kura laulātajam draugam dāvājusi divas meitas Santu un Alīnu. Abas izvēlējušās savu dzīvi saistīt ar mūziku un ir talantīgas vijolnieces. Santa jau tagad spēlē orķestrī Kremerata Baltica, savukārt Alīna, kas šogad beigs vidusskolu, jau iestājusies Kopenhāgenas mūzikas akadēmijā un rudenī dosies studēt uz Dāniju.

Žurnālam “Kas Jauns” baletmeistara sieva arī neslēpa, ka ikdienu Vladimirs un Ilona ik pa laikam izskaistina, kopā aizbraucot atpūsties uz ārzemēm. Nereti viņi dodas apciemot draugus gan Latvijā, gan ārpus tās, un savējo lokā Ponomarjovs allaž esot kompānijas dvēsele: „Viņš vienmēr ir smaidīgs, viens no skaļākajiem un dzīvespriecīgākajiem. Viņam patīk jokot, stāstīt anekdotes un sagādāt visiem lielisku noskaņojumu.”

Viņš esot arī ļoti romantisks. „Šad un tad viens otram uzdāvinām apmeklējumu uz kādu spa procedūru. Jubilejās iepriecinām ar rotaslietām. Un abi ar laulāto draugu aizvien dodamies uz randiņiem. Turklāt ļoti regulāri. Pēc darba sazvanāmies, sarunājam, kur centrā satiksimies, un aizejam kopā pasēdēt. Arī deju šova laikā reklāmas pauzēs vienmēr aizkulisēs gājām satikties.”

Vienu mīnusu savā vīrā Ilona gan ir atklājusi. Lai arī viņai ļoti patīk dejot un to labprāt darītu, vīrs viņu negrib dancināt. „Vienīgi kāzu valsi nodejojām. Vladimirs ir profesionālis, un viņš man savu nostāju skaidro: „Vai nu profesionāli, vai arī nekā!” Ja arī kādreiz man ir izdevies viņu pierunāt uz kādu lēno deju, un tās tiešām ir tikai pāris reizes, viņš vienmēr ir atgādinājis, ka tā jau nav nekāda dejošana, bet mīcīšanās.”

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, no privātā arhīva