foto: BACKGRID/ Vida Press
Nikola Šercingere Ņujorkas ielās piedzīvo ārkārtīgi nepatīkamu misēkli ar kleitu
Nikola Šercingere.
Slavenības
2022. gada 25. septembris, 11:12

Nikola Šercingere Ņujorkas ielās piedzīvo ārkārtīgi nepatīkamu misēkli ar kleitu

Jauns.lv

Bijusī talantu šova “The X Factor” tiesnese Nikola Šercingere nofotografēta Ņujorkā ļoti neērtā brīdī, kad misēklis ar tērpu atsedzis krietni vairāk, nekā lieliskās balss īpašniece būtu vēlējusies.

Nikolai Šercingerei gadījies ļoti nepatīkams misēklis, kad viņa bija izgājusi pastaigāties Ņujorkas ielās. Viņa pat nemanīja, ka tērps pilnībā atsedzis vienu viņas krūti.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Nikola Šercingere.

Bijusī meiteņu grupas “Pussycat Dolls” dziedātāja izskatījās lieliski. Iziešanai Ņujorkas ielās viņa izvēlējusies kleitu, kuras svārku daļa bija augumam pieguloša un akcentēja smilšu pulkstenim līdzīgo figūru.

Kleita bija darināta no melna auduma ar baltu zirnīšu rakstu. Tai bija kuplas piedurknes un zīmuļa tipa svārku daļa. Tērpa dziļais dekoltē atklāja dziedātājas kaklu un plecus. Diemžēl jutekliskais tērps kādā brīdī no viena pleca bija noslīdējis tik zemu, ka pilnībā atsedza Nikolas krūti.

Nikolai Šercingerei misēklis ar apģērbu Ņujorkas ielās

gallery icon

Turpinot pastaigu pa pilsētas ielām, Šercingere pat neapjauta, ka kleita ir viņu pievīlusi un viena krūts ir redzama visiem. Taču viņas izturēšanās bija tik pašpārliecināta, ka teju varētu pieņemt, ka misēklis ir apzināts.

Par spīti nedienām ar kleitu, 44 gadus vecā dziedātāja izskatījās burvīgi. Viņa koptēlu bija papildinājusi ar paviršā mezglā saņemtiem garajiem tumšajiem matiem un saulesbrillēm apjomīgos rāmjos.

Nikola Šercingere piedalās fotosesijā Maltā

Bijusī „The Pussycat Dolls” dziedātāja Nikola Šercingere 2014. gada jūnijā piedalījies MTV rīkotā fotosesijā Maltā.

gallery icon

Savu retro stila imidžu viņa bija noslēgusi ar koši sarkanu lūpu krāsu, zelta riņķīšiem ausīs un tumšu manikīru.

Bijusī “The X Factor” tiesnese nesen kā atgriezusies no brīvdienām Portugālē. Par to, kāda bija viņas atpūta dziedātāja dalījusies arī virknē fotogrāfiju “Instagram”. Brīvdienu braucienā viņa bija devusies kopā ar savu mīļoto vīrieti skotu bijušo regbija spēlētāju Tornu Evansu. Savas attiecības Nikola un Torns publiski apstiprināja 2020. gada janvārī.

No 2000. gada līdz 2004. gadam Šercingeri vienoja jūtas ar amerikāņu rokgrupas “311” dziedātāju Niku Heksumu. Pāris pat bija saderinājies. Visplašāk apspriestās attiecības mūziķei bija ar F1 braucēju Luisu Hamiltonu, ar kuru viņa iepazinās MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijas vakarā 2007. gadā. Pāris vairakkārt šķīrās un atkal salaba, taču 2015. gadā šķīrās uz visiem laikiem. 2016. gadā Nikolu vienoja romāns ar bulgāru tenisistu Grigoru Dimitrovu. Abi izšķīrās 2019. gadā.

Šercingere un Hamiltons šķiras jau ceturto reizi

Septiņu gadu ilgo attiecību laikā Nikola Šercingere un Lūiss Hamiltons ir vairākkārt šķīrušies un atkal salabuši. Vienmēr šķiršanās iemesls bijis ...

gallery icon