foto: no privātā arhīva
Dziedātāja Antra Stafecka ļaujas jaunām attiecībām. Kas ir viņas draugs?
Antra un Lauris 10. septembrī.
Slavenības
2022. gada 23. septembris, 09:17

Dziedātāja Antra Stafecka ļaujas jaunām attiecībām. Kas ir viņas draugs?

Žurnāls "Kas Jauns"

Pirms gada dziedātāja un Latvijas Radio 2 raidījuma "Lielā vēstuļu balle" vadītāja Antra Stafecka (31) paziņoja par šķiršanos, bet nu izskatās, viņa ļāvusies jaunām attiecībām.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", tad 10. septembra vakarā Antra savā "Facebook" laika joslā ievietoja bildi “kopā ar Lauri Niedru”, kā vienīgo ierakstu pieliekot datumu.

foto: no privātā arhīva
Antra un Lauris 10. septembrī.

Ar ko tieši tas ir zīmīgs, dziedātāja sarunā ar "Kas Jauns", tāpat kā komentāru sadaļā soctīklā, nekomentē, vien norāda, ka pielikusi to savai zināšanai, lai nākamajā vai pēc vairākiem gadiem sev atgādinātu par konkrētu laiku. Tāpat Antra ir izvairīga atbildē uz jautājumu, vai atzīme “kopā ar” nozīmē, ka viņas dzīvē būtu ienākušas jaunas attiecības, norādot, ka “savu privāto dzīvi [vairs] nekomentē”. “Viņš ir mans draugs!” lakoniska bija Antra.

foto: no privātā arhīva
Atbalstot Lauri hokeja spēlē šā gada aprīlī.

Tomēr soctīklos publicētajās publiski pieejamajās fotogrāfijās viņa nevairās atklāt, ka brīvo laiku pavada kopā ar Lauri jau kopš pavasara. Lauris Niedra (39), kā liecina internetā pieejamā informācija, ir vārtsargs Latvijas lielākajā hokeja amatieru līgā Entuziasti. Aprīlī Antra publicēja bildi, kurā redzama Ogres ledus hallē, ar dēliem atbalstot Lauri spēlē. Savukārt 26. jūlijā izvietoja sirsnīgu uzņēmumu no ballītes ar piebildi: “vakar bija brīnišķīgs vakars kopā ar daudziem brīnišķīgiem cilvēkiem”, sakot visiem paldies par to. Spriežot pēc Laura dzimšanas datiem sporta lapā, ballīte bija viņa 39. dzimšanas dienas svinības.

foto: no privātā arhīva
Laura dzimšanas dienas ballītē augustā.

Jāpiebilst, ka Lauris Antras paziņu lokā ir sen, par ko liecina visiem kopīgi pasākumi jau tad, kad Antra bija kopā ar ģitāristu Jāni Čubaru. Kā zināms, pēc piecu gadu draudzības pāris par šķiršanos paziņoja pirms nepilna gada. Tobrīd no malas baumoja, ka Antra, iespējams, varētu atjaunot attiecības ar savu abu dēlu tēvu, bijušo vīru Ģirtu Lapsu.