foto: action press/ Vida Press
Kas zināms par Britnijas Spīrsas flirtu ar tīņu vecuma princi Viljamu?
Britnija Spīrsa 2000. gadā.
Slavenības
2022. gada 15. septembris, 19:25

Kas zināms par Britnijas Spīrsas flirtu ar tīņu vecuma princi Viljamu?

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa jau agrāk ir stāstījusi, kā viņa gandrīz kļuvusi par īstu princesi pēc tam, kad apmainījusies ar koķetām e-pasta vēstulītēm ar princi Viljamu, kurš tolaik bija brīvs puisis.

Britniju Spīrsu savulaik dēvēja par popmūzikas princesi, taču pēc dziedātājas teiktā, viņa gandrīz kļuvusi par īstu princesi un daļu no britu karaliskās ģimenes.

Dziedātāja, kura šobrīd ir 40 gadus veca, savulaik apgalvoja, ka viņai bijis “interneta romāns” ar princi Viljamu, kad abi bijuši vēl pusaudži.

foto: CAMERA PRESS/Alan Davidson / Vida Press
Princis Viljams 1996. gadā.

Pirms pasaule uzzināja par iepazīšanās platformu “Tinder”, Britnija atklāja, ka savulaik ir apmainījusies ar e-pasta vēstulēm ar tagadējo Velsas princi, kurš ir precējies ar Velsas princesi Ketrīnu.

Britnija par savu interneta romānu ar Viljamu (40) pirmo reizi publiski pastāstīja 2002. gadā. Viņa uzaicinājusi princi vakariņās, kad devusies koncertturnejā pa Lielbritāniju.

foto: CAMERA PRESS/NEWSMAKERS / Trevor Gillespie / Vida Press
Britnija Spīrsa 1999. gadā.

Diemžēl popzvaigznei, kura nesen paziņoja, ka iespējams nekad vairs neuzstāsies, nopietnākas attiecības ar nākamo karali tā arī neizveidojās. Laikraksts “The Sun” rakstīja, ka princis Viljams izvēlējies doties lapsu medībās, nevis uz randiņu ar slaveno popmūzikas princesi.

Par saraksti ar princi Britnijai apvaicājās britu komiķis Frenks Skiners savā šovā: “Viena lieta, kas interesē ļoti daudzus cilvēkus Anglijā, ir tāda, ka tu it kā biji diezgan draudzīgās attiecībās ar princi Viljamu…”

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon

Popzvaigzne diezgan izbrīnīti palūkojusies uz šova vadītāju, kurš tad steidza precizēt savu jautājumu: “Ar princi Viljamu, tu taču viņu atceries?”

Britnija atbildēja: “Jā, bet ko tu domā ar to, ka es biju diezgan draudzīgās attiecībās ar viņu?”

Frenks paskaidroja: “Es ar to nedomāju, ka viņš bija tavs puisis, bet jūs it kā esot sarakstījušies e-pastā vai kaut kā tā.”

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon

Britnija apstiprināja: “Mēs īsu brīdi apmainījāmies e-pasta vēstulēm, viņam vajadzēja arī atnākt kaut kur un mani satikt, bet nekas no tā nesanāca.”

“Bet visi klaigāja – ‘Ak, viņa viņu satika’. Nekas tāds nenotika.”

“Princis Viljams tevi pievīla,” pajokoja šova vadītājs.

Britnija paraustīja plecus un noteica “Jā”, uz ko Frenks piebilda – “Tas ir briesmīgi.”

Britnija Spīrsa un Džastins Timberleiks

gallery icon

Taču Brtinija paturpināja: “Nē, viņš ir aizņemts puisis.” Savukārt Frenks pavilka uz zoba princi, sakot: “Ko tad viņš tādu dara ar savu laiku? Viņš neko nedara.”

Tad komiķis deva dziedātājai padomu: “Aizej uz randiņu ar otru brāli, viņš ir daudz jautrāks.”

Dažus mēnešus pirms Britnijas intervijas klīda baumas par dziedātājas un nākamā karaļa interneta romānu, taču Bekingemas pils šīs runas allaž noliedza.

Kevins Federlains un Britnija Spīrsa 2004. gadā

gallery icon

Tomēr karaļnama biogrāfs Kristofers Andersens pērn atklāja sīkāku informāciju par gandrīz aizsākušos mīlas romānu.

Savā grāmatā “Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan” viņš rakasta: “[Viljams un Britnija] mēģināja satikties, kad abi bija jauni.”

“Iespējams ir bijušas telefonsarunas, taču neatceros, ka viņiem šajā periodā būtu izdevies satikties.”

Tolaik, kad parādījās baumas par abu iespējamo romantisko draudzību, kā Viljams, tā Britnija bija brīvi cilvēki bez nopietnām saistībām.

Kembridžas hercogi ved visus trīs bērnus uz pirmo dienu jaunajā Lambrūkas skolā

gallery icon

Vēlāk viesojoties podkāstā “ToDiForDaily” Kristofers Andersens par abu iespējamām attiecībām izteicās: “Amizanti. Viņi mēģināja satikties Valentīndienā.”

“Es domāju, ka viņai tas būtu paticis publicitātes un citu apsvērumu dēļ.”

“Ziniet, viņa mīļākā plakātu meitene pusaudža gados bija Britnija. Bet Harijam patika Hale Berija.”

“Redzat, tas jau kaut ko paredzēja.”

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Dažus gadus pēc baumām par Viljama un Britnijas iespējamo romānu princis sāka satikties ar savu tagadējo sievu Ketrīnu. Pāris iepazinās Sentendrūsas universitātē 2001. gadā. Nu jau viņi 11 gadus ir precējušies un ģimenē audzina trīs bērnus – princi Džordžu, princesi Šarloti un princi Luisu.

Savukārt Britnija uzsāka attiecības ar dziedātāju Džastinu Timberleiku. Pāris bija kopā trīs gadus un 2002. gadā izšķīrās.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon

Divus gadus vēlāk Britnija iemīlējās savas pavadošās grupas dejotājā Kevinā Federlainā. 2004. gada septembrī pāris apprecējās. Viņi sagaidīja pasaulē divus dēlus – Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu, bet 2006. gadā laulību diemžēl šķīra.