foto: Ron Adar / SOPA Images/Sipa USA/ Vida Press
58 gadus vecajam Nikolasam Keidžam un viņa piektajai sievai piedzimusi meita
Nikolass Keidžs ar japāņu izcelsmes sievu Riko Šibatu.
Slavenības
2022. gada 8. septembris, 18:52

58 gadus vecajam Nikolasam Keidžam un viņa piektajai sievai piedzimusi meita

Jauns.lv

Holivudas aktieris Nikolass Keidžs un viņa sieva Riko Šibata sagaidījuši pasaulē savu pirmo kopīgo meitu un devuši vārdu Auguste Frančeskas Kopola Keidža.

Filmas “The Unbearable Weight of Massive Talent” zvaigzne un viņa sieva ir “priecīgi paziņot par meitas piedzimšanu,” ziņu izdevumam “People” apstiprinājis pāra pārstāvis.

“Māte un meita jūtas labi,” teikts paziņojumā.

foto: Steve Cohn/Shutterstock/ Vida Press
Nikolass Keidžs ar sievu Riko Šibatu šā gada aprīlī.

Auguste ir Nikolasa Keidža un Riko Šibatas pirmais kopīgais bērns. Aktierim jaundzimusī meita ir trešā atvase, viņam ir arī divi dēli, kas nākuši pasaulē iepriekšējās attiecībās.

Ziņu par to, ka pāris ir mazuļa gaidībās, slavenību žurnāls “People” atklāja jau šā gada janvārī. Viņiem to bija uzticējis laulātā pāra pārstāvis. “Topošie vecāki ir sajūsmā!” – bija teikts paziņojumā. Aprīlī tika paziņots, ka viņiem būs meita, kurai vecāki izvēlējušies vārdu Lenona Ogija. Pēc bērna piedzimšanas vārds tomēr dots cits.

Nikolass Keidžs un viņa piektā sieva Riko Šibati

gallery icon

Nikolasam Keidžam ar sievu Riko Šibatu ir 30 gadu liela vecuma starpība. Aktieris šogad nosvinēja jau savu 58. dzimšanas dienu, bet viņa piektā sieva, japāņu māksliniece – vien divdesmit astoto. Pāris apprecējās aizvadītā gada februārī “ļoti mazā un intīmā kāzu ceremonijā “Wynn Hotel” viesnīcā Lasvegasā”.

Viesnīca un kāzu ceremonijas vieta Lasvegasā, kur laulājās Nikolass Keidžs un viņa piektā sieva Riko

gallery icon

Pirmo reizi uz sarkanā paklāja kā pāris abi izgāja 2021. gada jūlijā, kad Riko pavadīja vīru uz viņa filmas “Pig” pirmizrādes vakaru. 2021. gada oktobrī žurnāls “Flaunt Magazine” publicēja uz vāka jaunā pāra fotogrāfiju.

Nikolasa Keidža dēlēns draiskojas pie viesnīcas

gallery icon

Riko ir aktiera piektā sieva. Viņa pirmā sieva bija aktrise Patrīcija Ārkete. Viņi bija precējušies no 1995. gada līdz 2001. gadam. Par otro sievu aktieris apņēma Elvisa Preslija meitu Lizu Mariju Presliju 2002. gadā. Jau 2004. gadā šī laulība tika šķirta. Tajā pašā gadā aktieris apprecējās ar Alisi Kimu. Šajā laulībā – 2005. gada 3. oktobrī – pasaulē nāca dēls Kal-Els (vārds dots par godu Supermenam). 2016. gadā pāris izšķīrās. 2019. gadā Keidžs apprecēja Ēriku Koiki, bet jau pēc četrām dienām pieprasīja šķiršanos. Trīs mēnešus vēlāk laulība šķirta oficiāli.

Nikolasa Keidža dēls Vestons Keidžs

gallery icon

Aktiera pirmais dēls Vestons Kopola Keidžs pasaulē nāca 1990. gada 26. decembrī. To viņam dāvāja draudzene – aktrise Kristīna Fultone, ar kuru viņš bija kopā no 1988. gada. Vestons iecēlis tēvu vectētiņa godā. Nikolass ir opaps 2014. gadā un 2016. gadā dzimušajiem mazdēliem.

foto: Steve Cohn/Shutterstock/ Vida Press
Nikolass Keidžs ar vecāko dēlu Vestonu un piekto sievu Riko Šibatu.