Slavenības
2022. gada 22. augusts, 13:55

Dženiferai Lopesai pasakaina kāzu kleita un sešus metrus garš plīvurs

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē Dženifera Lopesa un Bens Afleks teica jāvārdu savā otrajā kāzu ceremonijā. Latino dīvas Dženiferas greznā kāzu kleita lika elpai aizrauties.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks salaulājās jau 16. jūnijā intīmā pusnakts ceremonijā Lasvegasā, klātesot vien pašiem tuvākajiem. Savukārt aizvadītajā nedēļas nogalē pāris rīkoja otru kāzu ceremoniju un ballīti plašākam radu un draugu lokam. Greznās svinības, kas ilga trīs dienu garumā un sākās jau piektdienā, notika Bena privātīpašumā Džordžijas štatā. Starp citu aktieris šo māju iegādājies 2003. gadā, kad pirmo reizi bija saderinājies ar Dženiferu.

Afleka un Lopesas kāzas apmeklēja virkne viņu slaveno draugu. Viņu vidū bija Džordžs Klūnijs ar kundzi, Renē Zelvēgere un Afleka labākais draugs aktieris Mets Deimons. Visi viesi bija tērpušies baltā krāsā, jo tāda bija jaunā pāra vēlēšanās.

Arī pati Lopesa bija ģērbusies baltā. Viņa izvēlējusies ar spalvām rotātu kleitu ar īsajām piedurknēm. Līgavas tērpam bija nāriņas siluets un dziļš izgriezums kleitas mugurpusē. Līgavas koptēlu papildināja ļoti iespaidīgs, garš plīvurs. Tas sniedzās sešu metru garumā.

Dženiferas Lopesas un Bena Afleka kāzu norises vieta paparaci fotogrāfijās

gallery icon

Līgavainis bija kāzu dienai bija izvēlējies baltu smokinga žaketi, melnas bikses un tādas pašas krāsas kurpes.

Lai gan Dženifera pagaidām pati nav atklājusi, kas ir viņas kāzu kleitas autors, izdevums “Page Six” raksta, ka viņai bijis paredzēts tērpties modes nama “Ralph Lauren” darinātā kāzu kleitā.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks bauda medusmēnesi Parīzē

gallery icon

Bena Afleka privātīpašums, kur notika greznās kāzu svinības, atrodas uz 87 akru (35,2 hektāri) lielas zemes platības. Greznā savrupmāja ir 560 kvadrātmetru liela un projektēta tā, lai izskatītos pēc senas plantāciju ēkas ar septiņus metrus augstām kolonnām un logu slēģiem.

Bena Afleka īpašums Džordžijas štatā, kur notiks otrā kāzu ceremonija ar Dženiferu Lopesu

gallery icon

Afleks šo īpašumu iegādājies par septiņiem miljoniem ASV dolāru 2003. gadā, kad bija pirmo reizi saderinājies ar Dženiferu Lopesu.

Bens un Dženifera pirmo reizi saderinājās 2002. gadā un plānoja apprecēties 2003. gada septembrī, taču atlika kāzas un 2004. gada janvārī paziņoja par attiecību pārtraukšanu.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon

Pāris atjaunoja attiecības 2021. gada aprīlī pēc tam, kad Dženifera bija šķīrusies no bijušā līgavaiņa Aleksa Rodrigesa un Benam bija izirušas attiecības ar Anu de Armasu. Lopesa paziņoja par saderināšanos šā gada aprīlī un atklāja, ka mīļotais bildinājis, kamēr viņa bijusi vannā.

Dženiferas Lopesas saderināšanās gredzens ar zaļo dārgakmeni

gallery icon

Lopesa par savu laulību ar Afleku paziņoja saviem faniem internetā. Viņa atklāja, ka abi apmainījušies laulību zvērestiem Mazajā baltajā kāzu kapelā Lasvegasā tūlīt pēc pusnakts. Pāris salaulājās šā gada 16. jūnijā.

Dokumentos reģistrēts, ka latino dīva pieņēmusi vīra uzvārdu un turpmāk juridiski dēvējama kā Dženifera Linna Afleka.