Slavenības
2022. gada 20. augusts, 10:07

Bruklinam Bekhemam 70 no 100 tetovējumiem veltīti jaunajai sievai Nikolai Pelcai

Jauns.lv

Bijušā futbolista Deivida Bekhema un viņa sievas modes dizaineres Viktorijas Bekhemas vecākais dēls Bruklins Bekhems dievina savu sievu Nikolu Pelcu. 70 no 100 tetovējumiem, kas sedz viņa miesu, ir veltīti tikai un vienīgi viņai.

Topošais šefpavārs Bruklins Bekhems un viņa sieva aktrise Nikola Pelca pirms pieciem mēnešiem salaulājās greznā ceremonijā jaunās sievas vecāku mājās Palmbīčā. Jaunlaulātie vēlas visai pasaulei izrādīt savu kvēlo mīlestību.

Bruklins Bekhems (23) nesenā intervijā atklājis, ka 70 no 100 viņa iespaidīgā tetovējumu klāsta ir veltīti sievai Nikolai.

Pāris viens otram jāvārdu teica šā gada aprīlī, un Bruklins ir pārliecināts, ka šī laulība ir uz mūžu, par ko liecina arī daudzie tetovējumi uz viņa ķermeņa.

Pats jaunākais tetovējums ir vārds “precējies”, kas tagad rotā viņa kreisās plaukstas ārējo sānu.

Izdevumam “USA Today” Bekhems pastāstījis: “Es padomāju: ‘Ak, mēs esam precējušies, kāpēc gan ne? Tā nebija lieta, par ko domāju mēnešiem ilgi. Es apprecējos pirms pieciem mēnešiem, kāpēc gan ne?’”

Pēc tam Deivida un Viktorijas vecākais dēls paskaidroja, ka Nikola “vienmēr raud” ikreiz, kad viņš atklāj jaunu viņai veltītu tetovējumu.

foto: TheImageDirect.com/ Vida Press

Viņš piebilda: “Viņa vienmēr raud, kad uztaisu nākamo viņai veltīto tetovējumu, man vienmēr patīk pārsteigt viņu ar jauniem tintes zīmējumiem.”

Bruklins uz sava ķermeņa ir uztetovējis arī savu doto kāzu zvērestu. Viņš to uz mūžu ierakstījis uz savas ādas šā gada maijā – tieši vienu mēnesi pēc kāzām.

Tetovējumā teikts: “Nikola, kad tu gāju pie altāra, man aizrāvās elpa, tu izskaties tik skaista – šovakar un vienmēr.”

“Sākšu ar to, ka vārdi pat nespēj aprakstīt manu mīlestību pret tevi. Skatoties uz tevi, es redzu savu nākotni un tas ir kā sapnis. Tu esi mana pasaule, un es turpinu iemīlēties tevī ar katru dienu arvien vairāk.”

“Tas, ka tu esi manā dzīvē, ir labākais, kas ar mani jebkad ir noticis, jo tu esi likusi man kļūt par tādu cilvēku, kāds es esmu šodien.”

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon

“Es tik ilgi gaidīju šo dienu, jo šodien ir tā diena, kad es varu apprecēt tevi, savu mūžīgo mīļoto, savu mīlestību un savu labāko draudzeni. Nikola – šodien tu kļūsti par manu partneri, manu otru pusīti – un manu ģimeni, un tāpēc es esmu laimīgākais cilvēks pasaulē, ka varēšu pavadīt kopā ar tevi visu atlikušo mūžu.”

“Es apsolu būt labākais partneris, labākais vīrs un vīrietis, un vienmēr par tevi rūpēties, likt smieties, justies droši un, kas vēl svarīgāk, justies mīlētai.”

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca dodas uz vēlajām brokastīm nākamajā rītā pēc kāzām

gallery icon

Tetovējums noslēdzas vārdiem: “Nevaru vien sagaidīt, kad varēsim izdzīvot mūsu sapņus kopā, un mums būs daudz bērnu, un es būšu tavs uz visiem laikiem, jo tu esi mana uz visiem laikiem.”

Aizvadītā gada decembrī Bruklins uz rādītājpirksta uztetovēja vārdu “mīļotā”, bet mēnesi iepriekš viņš uz tās pašas rokas uztetovēja Nikolas mātes rožukroņa krelles.

Viņam ir arī tetovējums ar Nikolas rakstītu mīlestības vēstuli. Savukārt uz kakla sprandas rajonā Bruklins uztetovējis Nikolas acis. Viņa ķermeni rotā arī sievas vecmāmiņas vārds, kuru viņš uztetovēja kā cieņas apliecinājumu pēc kundzes došanās mūžībā.