foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - Holivudas kases grāvējs "Uz nažiem", seriāls par Leonardo da Vinči un aktieru māžošanās "Mēģinājumā"
Kadrs no filmas "Uz nažiem".
TV
2022. gada 17. augusts, 17:59

Nedēļas jaunumi "Tet+" - Holivudas kases grāvējs "Uz nažiem", seriāls par Leonardo da Vinči un aktieru māžošanās "Mēģinājumā"

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet kriminālkomēdiju "Uz nažiem" ar īstu Holivudas zvaigžņu plejādi, seriālu "Leonardo" un dokumentālu komēdiju "Mēģinājums".

Motīvs ir visiem

Uzreiz pēc astoņdesmit piektās jubilejas nogalināts detektīvromānu autors un kuplas ģimenes patriarhs Harlans Trombijs. Slepkavības izmeklēšanu uzsāk harismātiskais un skrupulozais detektīvs Benuā Blanks, kam acumirklī kļūst skaidrs – slepkavību ir pastrādājis kāds no Trombija plašās ģimenes locekļiem. Bet kurš tieši? Atjautības spēle uz dzīvību un nāvi ir sākusies!

"Uz nažiem" ("Knives Out") ir tieši tāda filma, kādu varētu gaidīt Agatas Kristi romānu kvēlākie fani. Mistiska nāve, vairāki aizdomās turamie, ekstravagants privātdetektīvs, negaidīti sižeta pavērsieni... Taču nebūs nekāda strihnīna tējā vai klasiskās angļu pieklājības – Trombiju ģimenē cits par citu ir rupjāks, kaitinošāks un citādi izsmiešanas vērts.

Filmā sapulcēts tiešām lielisks talantīgu un apdāvinātu, turklāt jau krietni pieredzējušu aktieru kolektīvs – spožu zvaigžņu te netrūkst, un viņi izbauda ik mirkli. Materiāls arī ir piemērots – scenārijā ir gana tiešām jautru jociņu, kas nereti izteikti ar tik nopietnām sejām, ka ir skaidrs: aktieri pēc tam smieklos locījušies uz nebēdu. Lomās ir lērums Holivudas zvaigžņu – Denjels Kreigs, Ana de Armasa, Kriss Evanss, Džeimija Lī Kērtisa, Dons Džonsons, Maikls Šenons un citi.

"Uz nažiem" skatieties "Tet filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Kāds bija Leonardo

Iepazīstiet un uzziniet Leonardo da Vinči ģēnija noslēpumus un drāmu – viņa dzīvi, darbu un personīgās cīņas uz Itālijas renesanses fona.

Seriāls "Leonardo" seko da Vinči ceļam, kad viņš kļūst par nepārspējamu ģēniju un slavenu polimātu, kura darbs apgāž iedibināto kārtību. Viņa nemierīgo zinātkāri par mākslu, zinātni un tehnoloģijām virza dziļa tiekšanās pēc zināšanām, un viņš ir apņēmies atklāt apkārtējās pasaules noslēpumus. Seriāls atklāj šā neparastā cilvēka mīklainu noslēpumu un aizraušanās stāstu.

Mēģinājums

Dokumentālais komēdijseriāls "Mēģinājums" ("The Rehearsal") seko tam, kā Neitans Fīlders palīdz vienkāršiem cilvēkiem izmēģināt sarežģītas sarunas vai dzīves notikumus.

Lai to īstenotu, tiek izmantotas dekorācijas un nolīgti aktieri, kuri ataino reālas situācijas. Tās ir ne tikai ikdienišķas, bet var būt arī triviālas, piemēram, atzīšanās melos vai ieteikumi bērna audzināšanā.

"Mēģinājumu" skatieties "Tet Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.