Slavenības
2022. gada 18. augusts, 05:47

Dženifera Lopesa un Bens Afleks nedēļas nogalē rīkos otru kāzu ceremoniju. Svinības ilgs trīs dienas

Jauns.lv

Bens Afleks un Dženifera Lopesa apprecējās 16. jūlijā Lasvegasā intīmā kāzu ceremonijā, klātesot vien pašiem tuvākajiem. Tagad pāris rīkos otru kāzu ceremoniju ģimenei un draugiem. Šīs svinības ilgs trīs dienas un norisināsies Aflekam piederošajā privātīpašumā Džordžijas štatā.

Jaunais pāris salaulājās pirms mēneša Lasvegasā intīmā pusnakts ceremonijā. Laulību ceremonijas liecinieki bija tikai daži pāra tuvākie cilvēki, to skaitā divi no viņu pieciem bērniem, kas pasaulē nākuši iepriekšējās attiecībās.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks bauda medusmēnesi Parīzē

gallery icon

“Viss būs tikai par un ap Dženiferu,” par gaidāmajām svinībām portālam "Page Six" pastāstījis kāds avots. “Bens vēlas, lai abu lielajā dienā visa uzmanība tiktu pievērsta viņai.”

Gaidāms, ka slaveno viesu sarakstā, kas nedēļas nogalē dosies uz dienvidiem, būs iekļauti tādi cilvēki kā Mets Deimons, Džimijs Kimmels, Drea de Matteo un Bena brālis Keisijs Afleks.

Afleka un Lopesa pārstāvji nav snieguši sīkākus komentārus par gaidāmajām svinībām.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks 2022. gada 13. aprīlī

gallery icon

Tiek izteikti minējumi, ka dziedātāja savos svētkos būs ģērbusies “pēc pasūtījuma darinātā augstās modes kleitā no “Ralf Lauren””. Līgavas tērps būs tapis Itālijā un modes žurnālam “Vogue” piederēs ekskluzīvās tiesības atspoguļot notikumu.

Bena Afleka privātīpašums atrodas uz 87 akru (35,2 hektāri) lielas zemes platības. Greznā savrupmāja ir 560 kvadrātmetru liela un projektēta tā, lai izskatītos pēc senas plantāciju ēkas ar septiņus metrus augstām kolonnām un logu slēģiem.

Bena Afleka īpašums Džordžijas štatā, kur notiks otrā kāzu ceremonija ar Dženiferu Lopesu

gallery icon

Afleks šo īpašumu iegādājies par septiņiem miljoniem ASV dolāru 2003. gadā, kad bija pirmo reizi saderinājies ar Dženiferu Lopesu.

Pārim tuvi cilvēki atklāj, ka “intīmās svinības ģimenei un draugiem” sāksies ar ģenerālmēģinājuma vakariņām piektdien, kam sekos īstā ceremonija sestdien.

Trīs dienu svinības noslēgsies ar barbekjū un pikniku.

Bens un Dženifera pirmo reizi saderinājās 2002. gadā un plānoja apprecēties 2003. gada septembrī, taču atlika kāzas un 2004. gada janvārī paziņoja par attiecību pārtraukšanu.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon

Pāris atjaunoja attiecības 2021. gada aprīlī pēc tam, kad Dženifera bija šķīrusies no bijušā līgavaiņa Aleksa Rodrigesa un Benam bija izirušas attiecības ar Anu de Armasu. Lopesa paziņoja par saderināšanos šā gada aprīlī un atklāja, ka mīļotais bildinājis, kamēr viņa bijusi vannā.

Dženiferas Lopesas saderināšanās gredzens ar zaļo dārgakmeni

gallery icon

Lopesa par savu laulību ar Afleku paziņoja saviem faniem internetā. Viņa atklāja, ka abi apmainījušies laulību zvērestiem Mazajā baltajā kāzu kapelā Lasvegasā tūlīt pēc pusnakts.

Dokumentos reģistrēts, ka pēc kāzām latino dīva pieņēmusi vīra uzvārdu un turpmāk juridiski dēvējama kā Dženifera Linna Afleka.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks uz sarkanā paklāja Venēcijā 2021. gada 10. septembrī

gallery icon

Dženifera arī iepriekš pēc kāzām mainījusi uzvārdu. Apprecoties ar dziedātāju Marku Antoniju, viņa pieņēma vīra īsto uzvārdu Munics. Pēc šķiršanās viņa no šī uzvārda atteicās un pieņēma atpakaļ savu meitas uzvārdu Lopesa.

Dženiferai un Markam Antonijam ir kopīgi 14 gadus veci dvīņi Makss un Emme.

Dženifera Lopesa ar pirmo vīru Odžani Noa

gallery icon

Dziedātāja iepriekš bija precējusies ar dejotāju Krisu Džadu no 2001. līdz 2003. gadam, un vienu gadu viņu vienoja laulība ar Odžani Noa. Pāris apprecējās 1997. gadā, bet jau 1998. gadā izšķīrās.

Aflekam un viņa bijušajai sievai Dženiferai Gārnerei ir trīs kopīgi bērni: Violeta (16), Serafina (13) un Semjuels (10).

Bens Afleks un Dženifera Gārnere ar bērniem 2015. gadā

Bens Afleks un Dženifera Gārnere apprecējās 2005. gadā un ģimenē audzina trīs bērnus – Violetu (9), Serafinu (6) un Semjuelu ...

gallery icon